Margaux Dietz
Annons

Visa snälla respekt och kärlek

 

Annons

Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter.

Annons

Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för. Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar vårt privatliv just nu.

Ni kanske förstår att jag inte kommer kunna berätta allt som händer, allt kommer lösa sig något sätt. ❤️

Puss och kram Margaux och Jacob

Dela på:

64 kommentarer till “Visa snälla respekt och kärlek”

 1. Lina skriver: 06 oktober, 2019

  Kram till er!


 2. Ida skriver: 06 oktober, 2019

  Stor stor kram!


 3. Beatrice skriver: 06 oktober, 2019

  Heja er❤️


 4. Juno😘 skriver: 06 oktober, 2019

  När kommer exakta tider för boksigneringarna?💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛


  1. Margaux Dietz skriver: 14 oktober, 2019

   DEt finns på instagram 😀 Bland mina höjdpunkter!!!


 5. Majs skriver: 06 oktober, 2019

  Jag fattar inte, vad är det folk har frågat efter? Allt är väl som vanligt?


 6. Emma skriver: 06 oktober, 2019

  Hejar på er ❤️


 7. Ella skriver: 06 oktober, 2019

  Verkar som det alltid är kris mellan er? Varje vecka verkar vara en ”Tuff period” kom igen


 8. Malin skriver: 06 oktober, 2019

  <3


 9. Emily skriver: 06 oktober, 2019

  Åh vad ”skönt” att höra att det finns andra som kämpar och inte endast har det rosenrött under småbarnsåren… Vi önskade barn så intensivt och när bebis äntligen kom började det det småningom bli alltmer kämpigt med förhållandet… vi har tjafsat och grälat helt för mycket. Olikheter som tidigare inte märkts kom till ytan, jag som vill prata igenom allt många gånger och han som behöver utrymme och tid när vi börjar tjafsa. Vi är långt från på det torra, har gått i terapi och försökt och försökt. Som du skriver löser sig allt på något sätt. Jag önskar vi fortsätter tillsammans och jag önskar ju fler barn…. Men det som ska ske måste få ske. Jag hoppas vi hittar den gemensamma melodin igen och tjafsen blir färre. Skickar dig en kram, det sista man vill med litet barn är förhållandetrubbel men allt är inte så rosenrött som på tv.


  1. Caroline skriver: 07 oktober, 2019

   Samma här.. riktigt illa sen vi fick barn för två år sen. Vi ska nog också testa parterapi.


 10. Jonna skriver: 06 oktober, 2019

  Ta hand om er ❤️❤️❤️


 11. Arijanaa skriver: 06 oktober, 2019

  Men varför kan du inte berätta allt? Jag menar du behöver inte berätta vad ni bråkar om. Tyvärr så märks det att det är en kris då du festar 24/7 Jacob och du syns aldrig tillsammans.. hoppas det löser sig iaf!
  Kram


  1. LT skriver: 07 oktober, 2019

   Onödigt. Läs rubriken, den kommentaren kunde vi alla varit utan.


  2. Jennifer skriver: 07 oktober, 2019

   Men gud arg-iana för att hon kanske inte vill berätta allt? Hoppas verkligen att du inte skulle lägga en sådan kommentar till någon i din närhet när dom går igenom något jobbigt dom inte vill gå in djupare på, tror inte du hade haft så många nära kvar då. ”Kram”


 12. Johanna skriver: 06 oktober, 2019

  Fina du, fint att du delar med dig av det privata. Vet givetvis ingenting om er och era utmaningar, men jag tror att det går upp och ner i en relation och att man hela tiden måste kämpa för att hålla kärleken vid liv. Hoppas att det löser sig på bästa sätt för er. Många kramar! ❤️


 13. Karin skriver: 06 oktober, 2019

  ❤❤❤❤


 14. Rosita Nylund skriver: 06 oktober, 2019

  Livet är inte alltid en dans på rosor, utan ibland måste man kämpa. Ni kommer att hitta er lösning och väg framåt. Lycka till och kram.
  Rosita


 15. LT skriver: 07 oktober, 2019

  Man behöver inte berätta allt som händer precis när det händer heller. De som inte har svårt att lyssna på det du säger är dem som bryr sig. Man får utgå ifrån att de som frågar utan antydningar eller antaganden är människor som faller inom samma kategori, och vill er väl! Håller tummarna för er, mer väl värda att kämpas för. Hoppas ni tar er ur det starkare. Jag skulle tro att vi är fler som kämpar jämsides med er. Kram till er bägge!


  1. Margaux Dietz skriver: 07 oktober, 2019

   <3


 16. zara skriver: 07 oktober, 2019

  Känns som att ni alltid har en kris och ärligt talat Margaux känns det som att du börjar spåra ur. Har alltid beundrat dig men de senaste månaderna känns det som att du bryr dig mer om att festa än att uppdatera dina sociala kanaler. Att det uppdagades att ert storslagna jippo till bröllop dessutom var fake men marknadsfördes som äkta gjorde att jag tyvärr tappade en stor del av min respekt för dig. Du har alltid känts så äkta men nu vet jag inte längre.


  1. Lovisa skriver: 07 oktober, 2019

   Du har tydligen aldrig planerat bröllop 🙂 det är supervanligt att man vigs av någon som står en nära om hjärtat men som inte har befogenheterna, och sedan går till stadshuset och skriver papper. Man kan ju vilja ha en ceremoni likt en kyrklig, men utan religion inblandat, något stadshuset inte erbjuder. Då är det väl ett jättebra alternativ att göra såhär, tycker du inte? 🙂 både jag och många av mina vänner har gjort precis likadant, men vi är inte offentliga och hängs därför inte ut i media. Tänk en extra gång nästa gång du läser Aftonbladet och Expressen – de kan ta vilken situation i livet som helst och göra den dramatisk. Kram 🙂


 17. vicky skriver: 07 oktober, 2019

  Det löser heller inga problem att varje dag i stort sett festa med Viktor. Verkar ju bara som du vill vara utan familj igen.


  1. Ty skriver: 07 oktober, 2019

   Tror inte att din kommentar löser några problem heller. Tänk ett steg längre.


 18. Maja skriver: 07 oktober, 2019

  Heja er!!! Kram


 19. C skriver: 07 oktober, 2019

  Till kommentarerna ovan: Alltså fyfan att shamea någon för sitt festande med en kompis.

  Till Margaux: ❤️


 20. - skriver: 07 oktober, 2019

  Jag skrattade faktiskt av chock och förundran när jag läste vissa kommentarer här, och hoppas att Margaux ser småaktigheten i dem och kan göra detsamma! Normalt funtade människor förstår att vi inte ser en bråkdel av vad som händer i familjeliv här genom skärmen, på någon blogg. Hoppas inte ni tar er rätten att ge livscoaching och nedvärderande kommentarer till människor ni går förbi på stan för att ni hört en bråkdel av vad de berättat för sin kompis. För det är exakt samma sak.

  Jag hejar på dig och Jacob, Margaux, och ni är så långt ifrån ensamma <3 oavsett vad som händer så kommer det att bli bra!


  1. Margaux Dietz skriver: 07 oktober, 2019

   <3


 21. Lisa skriver: 07 oktober, 2019

  Massa kramar ♥️ Tråkigt att du ens behöver
  förklara dig.


 22. Matilda skriver: 07 oktober, 2019

  Heja er! ♥️


 23. Elin skriver: 07 oktober, 2019

  ❤️❤️


 24. Josefine skriver: 07 oktober, 2019

  Kämpa på!


 25. Julia skriver: 07 oktober, 2019

  Heja er <3 snart lyssnat klart boken och tänkt på er extra mycket efter du berättade mer om er relation mot slutet och sedan nu fått läsa detta. Kram finaste du!!


 26. Elsa skriver: 07 oktober, 2019

  Heja er! Ta tid till varandra och våga prata ut ❤️ Ni är så fina tillsammans!


 27. Annika skriver: 07 oktober, 2019

  Livet går upp. Livet går ner. Sällan är det en dans på rosor hela tiden. Jag är inne på mitt sjuttonde år med mannen och det har svängt om rejält flera gånger. Kram. <3


  1. Margaux Dietz skriver: 07 oktober, 2019

   <3


 28. Irene skriver: 07 oktober, 2019

  Oj inte hört ett pip !


 29. Ida skriver: 07 oktober, 2019

  Brukar aldrig kommentera men vill bara säga att du är fantastisk! Och modigt att visa att allt i livet inte är lätt jämt! Det är en äkta förebild. Stor kram!!!


 30. CatarIna Eriksson skriver: 07 oktober, 2019

  Jamen … NU börjar man ju undra. Varför göra ett sånt blogginlägg? 🤷🏼‍♀️


 31. Maria skriver: 07 oktober, 2019

  Alltså jag och min man gifte oss för 3 år sen snart, året efter vi gift oss ville jag typ skiljas 90% av det. Vi bråkade, tjafsade, kom inte överens om något. Jag blev gravid och han ville abort pga. Det räckte med två barn. Vi kämpade ihjäl oss. Vi pratade, gick i terapi, grät och skrek, funderade om att gå i sär bli särbos osv osv. Men kampen tog slut, Vi insåg att vi är ett vi och det går upp och ner och så får de bara vara ! Nu firar vi snart 10 år och alla har inte varit bra, men jäklar vad jag älskar han ! Ville bara ge lite pepp att ni är inte ensamma, man går igenom 1000 kriser och kommer ut på andra sidan lyckligare! 😊


  1. H skriver: 13 oktober, 2019

   Tack snälla för de orden!


 32. Sofie skriver: 07 oktober, 2019

  Hej! Förstår om ni har de tufft men försök hitta tid till varandra och ta en paus från sociala medier och ha tid för varandra ge vardanda kärlek och uppmärksamhet och bara va med varandra ❤️ ni är en så fin familj ❤️ jobb och sociala medier är inte allt de som är viktigt är familjen och kärleken ni har till varandra ❤️


  1. Margaux Dietz skriver: 07 oktober, 2019

   <3 <3 <3


 33. Jenny skriver: 07 oktober, 2019

  Kramar till er! Ibland är det mening, ibland inte. Oavsett vad som händer så brukar det bli bra till slut! <3


 34. Ola skriver: 07 oktober, 2019

  Tycker inte han förtjänar dig ofta en glassig och noncharlant attityd mot dig han ska vara jäkligt glad för dig många står på kö för dig. Du är glad charmig helt underbar vi är många killar därute som hejjar på dig.


 35. Duman skriver: 07 oktober, 2019

  Känns som att du är en omöjlig person att leva med. Går du på speed 24/7 vem skulle orka med det.


  1. Jacq skriver: 08 oktober, 2019

   Förstår inte hur man kan lägga ner sin tid på att skriva såhär? Tror vi alla totalt älskar margauxs energi, utan den hade det faktiskt inte varit hon.. Dessutom tror jag nog att Jacob inte medvetet skaffar barn och gifter sig med henne om det vore ett problem? Det är bara tragiskt och synd om dig som måste uttrycka denna form av negativa och nedlåtande kommentar när det faktiskt tar mindre energi att vara positiv. Att man inte kan hålla sånt för sig själv, ofattbart haha!

   Hoppas det löser sig för er Margaux, du verkar vara en FANTASTISK människa♥️


  2. Ellen skriver: 08 oktober, 2019

   Brukar inte kommentera ofta, men alltså, fy farao för din kommentar. Hur kan man skriva så till en person, en människa med känslor, som du förmodligen dels inte känner eller har en susning om hur hon är eller lever sitt liv privat(som du dessutom inte har ett skit att göra med) Skulle du säga samma sak till någon du möter på gatan eller till en vän du bryr dig om? Om du svarar nej på båda finns det väl visst hopp..,men tänkt till innan du vräker ur dig saker bakom din skärm!


 36. Mimmi skriver: 08 oktober, 2019

  Kärlek till er! ❤️ (Säg till om du behöver en volontär som rensar kommentarer, jag har tid och tycker om att städa bort osnällheter 👋)


 37. Anna skriver: 08 oktober, 2019

  Vilken överraskning!!! Varje gång man går in här är det lite strul privat. Inte konstigt det heller, du verkar hellre vilja festa och vara Viktors side kick. Tänk om all den tid hade lagts på din egna familj. Man måste heller inte gå på all eventa och fester som dyker upp. Hmm…


  1. Fanny skriver: 08 oktober, 2019

   Hej Anna! Jag tycker att du inte ska uttala dig om hur andra väljer att leva sitt liv. Inlägget handlar om att de som följer Margaux ska ha respekt för hennes privatliv. Tror att det finns otroligt många som uppskattar Margauxs ärligheten och transparens i det hon gör och i hur hon mår. Dock har alla rätt att sätta en gräns när man vill stänga dörren lite omkring sig. Det handlar om att vi alla är människor och alla förtjänar att behandlas med respekt. Dessutom har du inte en aning om hur mycket hon festar, är med familjen, jobbar osv. Jag tror det är väldigt få som skulle anse att Margaux är en oengagerad förälder, vän eller partner. Tänk på att det bara är en liten del av någons liv som visas på sociala kanaler. HAR MAN INGET SNÄLLT ATT SÄGA, SÄG INGET ALLS.


 38. AnnaGoogle skriver: 08 oktober, 2019

  Inte förvånad! Du beter dig som en bortskämd skit unge. Fester och event är din vardag, tänk om du hade lagt mer tid på din familj. Inte konstigt din make tröttnar på att hela tiden anpassas efter ditt liv. Eller ditt och vicktors liv kanske?


 39. Linda skriver: 08 oktober, 2019

  Kärlek ska inte vara så kämpigt. Vad man vill och vad man behöver göra är ibland olika saker.


 40. Julia skriver: 08 oktober, 2019

  Hej!

  Jag brukar aldrig gå in och läsa kommentarer på bloggar och det är jag rätt glad för nu när jag ser vad folk skriver. Jösses.

  Förstår att det måste vara jättejobbigt att möta och kanske även tvingas bemöta så hemska kommentarer och påståenden från människor som inte alls känner dig. Men försök tänka att vi är långt många fler som älskar ditt content och som tycker du verkar vara en skitvettig och glad person!

  Fick själv barn i februari med min kille sen sju år tillbaka. Han är egen företagare och jobbar ca 70 h i veckan så jag vet hur tufft det kan vara att både hitta tid för varandra, familjen OCH sig själv.

  Heja dig och heja er. Ni grejar det!


 41. Joanna skriver: 09 oktober, 2019

  Nä, ingen får faktiskt skriva mer negativt här. Ingen har rätt att döma någon annan eller skriva massa elaka saker bakom en skärm. Lägg ner bara, tänk efter ordentligt innan du vet vad dina ord kan ställa till med. Var snäll eller strunta i att kommentera! Ingen vet vad en person kämpar med bakom ytan!

  Margaux, du verkar vara otroligt härlig person. Även din familj och vänner. Heja er och hoppas det löser sig på bästa sätt! Fortsätt vara precis som du är! Man blir alltid så glad av dig. Stor kram


 42. Emma skriver: 10 oktober, 2019

  Brukar sällan kommentera, men KRAM!


  1. Margaux Dietz skriver: 10 oktober, 2019

   ❤️


 43. Jonna skriver: 11 oktober, 2019

  Stor kram ❤️


 44. Camilla skriver: 15 oktober, 2019

  Åh herregud, när jag läser vissa kommentarer här…

  Ni har all rätt till ert privat liv. Det ör ert liv och bara ert. Ni har en så underbart fin familj och jag vet att allt löser sig på bästa sätt för er. Skickar massa styrke kramar! <3

  Din bok var förresten helt fantastisk. Tack så jätte mycket för att du vågade dela med dig så mycket med oss läsare!


  1. Margaux Dietz skriver: 15 oktober, 2019

   Tack fina ❤️❤️❤️


 45. Maria Broströmmariabrostrom.com skriver: 16 oktober, 2019

  Men vad ÄR det för bittra och elaka människor som kommenterar här. Herregud, jag tappar ju hoppet om mänskligheten… Tänk ett steg längre, snälla.

  Kram till er, Margaux. Så länge hjärtat är med så löser ni detta. Det vet jag. ❤️


  1. Margaux Dietz skriver: 16 oktober, 2019

   <3 TACK FINA DU!


 46. Miranda skriver: 16 oktober, 2019

  Jag har aldrig gett en kommentar till en blogg förut, men någon gång ska vara den första. Först av allt vill jag säga att du verkligen inte ska ta åt dig av negativa kommentarer. Vissa personer har helt enkelt för lite att göra och har själva ett problematiskt liv och måste då klanka ned på andra. Ta inte åt dig!
  Sen vill jag tacka dig för det du har gett mig. Mitt barn är några månader yngre än Arnold och jag fick tips av att titta på din förlossningsvlogg när jag var på profylaxkurs. Jag hade fruktansvärd förlossningsskräck. Din eller ja er video hjälpte mig att se på ett annat sätt inför förlossningen. Sen gick ju min förlossning inte så bra, men det är en annan femma. Sen dess så har jag kollat på dina videos. Framförallt så ser jag dem när jag har det stressigt, för du sprider sådan glädje och värme. Du verkar vara en väldigt härlig, karismatisk och rolig person. För att inte tala om Arnold! Jag ser mycket likheter med mitt barn. Jag önskar att jag vore lika positiva dig. Vad gäller problem i relationen så har ju mitt förhållande inte varit det bästa heller. Men det är ju inget man vill prata med vem som helst med, det gäller ju alla. Så därför har jag svårt att förstå vissa kommentarer här i tråden. Jag tycker att du gör helt rätt i att välja de saker som ger dig energi som din son och vänner. Ibland behöver man liksom en paus och bara få ägna sig åt saker som ger lycka. Stå på dig! Du är fantastisk!


  1. Margaux Dietz skriver: 28 oktober, 2019

   tack fina fina du!!!!! behövs lite pepp här <3 tack för att du la ner all den här tiden och skrev <3


Laddar
https://margaux.elle.se/nu-borjar-brollopet/