Annons
Annons

Vinnarna i tävlingen med Lumene!


 

Då var det dags att bjuda på makeup tutorial och lite söndagsfilm. 
Fasiken va kul det var att få bli fixad av bästa Fanny. Så många bra tips och som jag skrev senast så är det dessa produkter som jag använder idag. Höjdpunkten i den här filmen är nog när vi var tvungna att klämma en finne… bjuder på den haha… 

Fullkomligt ÄLSKAR den flytande bronzern och highlightern. Den ger huden ett riktigt lyft och håller hela dagen. Jag känner helt ärligt knappt igen min hy när jag ser den här filmen.. Så många små finnar, torr och rodnader och nu är det puts väck! En fräsch hy gör verkligen livet roligare. 
Här är produkterna

Jag önskar att ni alla kunde fått vinna ett kit,
ska försöka tjata lite extra på Lumene så kanske vi kan dubbla vinsten 😉 
Men tills dess får jag presentera vinnarna:

Carro 

”Nyttig mat, massa grönsaker, bort med socker, promenader varje dag, styrketräning och yoga, fina tighta klänningar som framhäver den perfekta kulan, och det där GLOWET jag hört gravida kvinnor får.. att det lyser om dem..”. 
Jo tjena. Mysbrallor med häng eller tights upp till armhålan, pojkvännens t-shirt, fläckigare hud än nånsin och trött så in i….Gravid i v. 21 och inte alls fingravid. Klart jag vill vinna!

Annons

Markus Johansson

Jag skulle vilja vinna detta kit till min sambo. Hon är gravid i v 32 och har precis åkt på havandeskapsförgiftning. Som pojkvän skulle jag göra vad som helst för att byta plats med min sambo. Det är otroligt smärtsamt att se henne må dåligt. Som kille tror jag generellt att man känner en sådan ansvarstyngd gentemot tjejen som är bärande på det gemensamma barnet. Hur som helst, jag tror att min Elin skulle bli överlycklig och känna sig uppskattad av detta kit. Hon är en hängiven följare till dig både på bloggen och Instagram. 

Katarina Bergström 

Hej, jag skriver åt min dotters vägnar då hon endast är 4,5 månader och fortfarande har lite svårt  med  tangentbordet. Skämt å sido så tycker jag hennes hy har blivit lite glåmig på sista tiden och skulle behöva få tillbaka sin lyster. Tror det kan ha att göra med att hon har sovit lite dåligt de senaste veckorna (vaknar ca 8 gr/natt) och genomlidit sin första första förkylning, så om någon är värd en liten extra ”pick-me-up” så är det hon. Annars vill jag bara tacka för världens bästa blogg å säga att du är grym!

Ha en fin kväll alla <3 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar