Annons

veckans planer

Gaaaah jag blir helt galen, min mobil har buggar. Den fungerar förutom att det inte går att swipa på något sätt åt något håll så jag kommer inte ut från Spotify och kan inte heller starta om mobilen eftersom det också kräver en swipe. Ännu dummare att jag inte har lagat min reservmobil, men det blir ordning på allt idag! Har lärt mig en läxa! Svårt att jobba utan mobiltelefon i det här yrket, hehe.

Annons

Måndag. Avklarad, fokus var Arnold och att ge honom den bästa dagen i sitt liv, hehe. Det gick sådär, nästa gång ska jag inte försöka så mycket, haha. Ännu en läxa lärd! Ni ska få ett ordentligt blogginlägg om gårdagen. Jag var heeeelt slut igår kväll, haha.

Tisdag. Idag är en riktig fullspäckad dag som egentligen skulle innehålla ännu mer, men som tur var blev en sak avbokad igår. Möten på rad och sen ska jag spela in två samarbeten, jag ska gästa Bathinas podd och sen sist ut har vi avtackning för Jacob på kontoret. Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar. Jag filar lite på vad vi ska leta efter sen. Saker och ting har ju förändrats en del sista tiden och så även tjänsten som jag behöver inom bolaget.

Onsdag. En heldag för att vlogga och göra sånt som jag annars inte hinner. Kanske till och med unna mig lite lyx på kvällen för att ta hand om mig själv när Arnold ska till Jacob igen.

Annons

Torsdag. Ett spännande möte med Redgert Comms och FN sen funderar jag på att hitta på något som jag annars brukar säga nej till. Jag har bestämt mig för att bli en JA-sägare och ta mig ut från att bara umgås med bästa vänner hela tiden. Känner att det är dags att vidga mina vyer, haha.

Fredag. Leeeedig och sen får jag tillbaka lilleman.

Lördag. Vi ska inte ha något barnkalas tyvärr, men jag har kommit på att vi kan ha ett litet öppet hus med olika slot-tider. Vi har en stor lekpark 20 meter från porten så det blir utomhus om vädret tillåter.

Söndag….. <3

10 kommentarer till “veckans planer”

 1. Emma skriver: 28 april 2020 kl 10:08

  Jag tycker du skulle passa så bra som programledare för paradise hotel, du måste fråga om du kan få vara det😅


 2. Hanna skriver: 28 april 2020 kl 12:04

  Du kan stänga av telefonen utan att använda swipe: Press and hold either Volume Up or Volume Down and the Side button for a few seconds. The power off slider should appear. Simply swipe the slider, and iPhone will turn off.

  Använde det nyligen när min också krånglade


 3. vera skriver: 28 april 2020 kl 14:47

  Nej inte Paradise Hotel, Margaux passar inte där <3


  1. Margaux Dietz skriver: 29 april 2020 kl 08:38

   Har faktiskt tackat nej till det 🙂 <3


 4. Mia Mavinamiamavina.com skriver: 28 april 2020 kl 15:32

  Jag är säker på att Arnold hade den bästa dagen! Tycker att det är så härligt att följa er, ni verkar ha en fantastisk relation och Arnold är ju bara för härlig! 🙂


 5. Mia Mavinamiamavina.com skriver: 28 april 2020 kl 15:33

  Stort grattis till finaste Arnold! 🙂


 6. Johanna skriver: 28 april 2020 kl 16:25

  Jag hade samma problem med min telefon. Det går att starta om telefonen utan att swipea ☺️ Googla! Det funkade för min telefon i vart fall 👍🏻


 7. Emma skriver: 28 april 2020 kl 17:19

  Ganska säker på att man kan kräva en omstart av telefonen utan att swipa. Googla 👍🏻


 8. Oliwianouw.com skriver: 28 april 2020 kl 17:54

  Ha en fin vecka ❤


 9. Saramargaux.elle.se skriver: 28 april 2020 kl 18:52

  Have a fantastic week. <3


Dela på:
Laddar