Annons

Traumat är över

Nu är han här och det känns otroligt skön. Den här resan var ju planerad att jag skulle göra själv, men så bokade Viktor på i sista sekund för att även han av många olika anledningar behövde komma iväg. Först var jag lite tveksam på om det var en bra idé och Viktor frågade fleeera gånger om det verkligen var okej. Så klart det är okej, jag tror att allt har en mening och jag vet att det här är paradiset på jorden kan få vem som helst att slappna av + må bra och om någon har svårt med just det så är det Viktor.

Vi fungerar som nog mest syskon (det gnabbas en del, vi delar tandborste och delar badrummet när vi gör oss i ordning) och kan varandra innan och utan så det är väldigt härligt att få dela den här upplevelsen ihop. Jag har dock varit lite orolig för hur han ska klara av det lugna tempot här, men nu är klockan knappt 22 och Viktor har tuppat av i sin säng. Det tror jag aldrig att jag sett förut, haha.

Inte nog med att det är kul så är han ju också JÄKLIGT bra på att agera fotograf, haha. Nu kommer det peppras bilder både här och på Instagram så jag hoppas ni är taggade!

I morgon bitti är det dags för fler surflektioner och jag övertaggad. Idag tog jag den bästa vågen jag har tagit i hela mitt liv och efter den har jag varit i extas och haft en energi på 10 av 10 möjliga hela dagen. Det är sjukt vilken underbar känsla det ger. Lilla rädslan som jag hade igår när jag kom är som bortblåst efter dagens session. Känner att surf-traumat jag fick för fem år sedan är väck! Jag är så stolt över att jag vågade ta mig ut i de stora vågorna idag och i morgon ska jag ta ännu fler.

Nu ska jag också somna är heeeeelt slut!

(Baddräkt från Chiquelle)

6 kommentarer till “Traumat är över”

 1. Johanna38 skriver: 20 februari 2020 kl 07:39

  Delar tandborste??


 2. Johanna38 skriver: 20 februari 2020 kl 09:41

  Dela tandborste??


  1. Margaux Dietz skriver: 20 februari 2020 kl 17:38

   haha japp, den ena har glömt hemma 😀


 3. Rebecka skriver: 20 februari 2020 kl 18:10

  Men gud! KÖP en ny tandborste eller borstar inte tänderna alls! Det är det hemskaste (och mest ohygieniska) jag kan tänka mig, skräcken 🤦‍♀️


 4. Sara skriver: 20 februari 2020 kl 20:06

  Åh hoppas ni blir i hop officiellt snart . ni ä som gjorda för varandra.. sånt perfekt par… Håller tummar på att ni delar tandborste livet ut.. 🥰😍😋😘


  1. Margaux Dietz skriver: 24 februari 2020 kl 15:06

   <3 det kommer inte hända <3 Vi är bara vännner <3


Dela på:
Laddar