Margaux Dietz
Annons

Tips på festliga restauranger i stockholm

Jag får många frågor av er om restauranger i Stockholm för härliga utekvällar och nu när helgen kommer, tänker jag att det är perfekt att ge er mina 6 tips för lite mer festliga middagar innan man ska gå ut. Om ni tycker det är kul med sådana här inlägg kan jag göra dem lite då och då fast med olika teman. Jag älskar ju verkligen mat och att äta ute, så jag delar glatt med mig.

Annons

Yuc L’atasian. Ni som har hängt med här länge vet att jag var besatt av deras andra restaurang för några år sedan, men nu är det den här som gäller istället. Ligger mitt i stan (hehe, mitt emot mitt gym) och det är verkligen ett perfekt ställe om man ska gå ut till exempel två tjejer. Det känns som att festen nästan har börjat när man äter och maten är supergod. Theo och jag åt här innan Magnus Uggla och hade verkligen så kul!

Annons

Maiz Mexican. Det var där jag firade min födelsedag. Det är lite mer budget och chillat än de andra tipsen, vilket man verkligen kan uppskatta i Stockholm, hehe. Jag älskar det här stället, maten och framförallt Dana som jobbar där. De har supergoda och roliga drinkar och det är superkul att gå dit med vem som helst!

Annons

TAKO. Perfekt om man är ett större gäng och sen ska dra vidare. Senast vi var där, testade vi den koreanska avsmakningsmeny som var riktigt bra. Det som är skönt här är att restaurangen är stor så det känns som att man har lite privacy.

Punk Royal. Det här både en sjukt kul upplevelse och en fest. När man kommer in lägger man mobilerna i en låda som man sen får tillbaka i slutet av middagen. Personalen har ibland på sig hästhuvuden, det finns en rökmaskin och någon rätt äter man med förbundna ögon. Ni fattar, hur kul som helst!!! Dock svårt att få bord, så boka i tid!!! Vi bokade bord här för Linns födelsedag och det var verkligen en av de bästa kvällarna vi tjejer har haft ihop!!! Hehe, har tyvärr inga bilder 😉

Annons

Riche. Det är alltid en bra idé att gå till Riche för det finns inga dåliga kvällar, hehe. Inte ens mitt i veckan när allt annat är dött. Det är bra stämning, köttbullarna är goda och man kan stanna där tills stängning och sen gå hem och känna att man ändå haft en perfekt kväll.
PS. Om man gillar lite kändis-spaning så brukar det typ alltid vara någon där som man kan känna igen 😉

Vassa Eggen. Det är en riktig köttrestaurang så det gäller att inte äta för mycket för då kan det bli lite tungt att gå ut, men det är riktigt gott och en grym stämning. Det brukar alltid vara fullpackat med människor i baren hela kvällen, vilket gör att det blir roligare när man äter.

Några extra tips: Supper, Strandvägen 1, YUC, Papas!

Dela på:

6 kommentarer till “Tips på festliga restauranger i stockholm”

 1. Annika skriver: 31 oktober, 2019

  Supper är en favorit, så himla gott.
  Yuc testade vi en gång och fi fan, det var rent ut sagt ganska äckligt. Inte kostat på mig att de dem chansen igen men kanske måste jag det.


 2. J skriver: 31 oktober, 2019

  Gör gärna ett liknande inlägg men för mysiga restauranger, när man liksom vill ha en mysig långmiddag och komma undan det stökiga hehe. <3


  1. Margaux Dietz skriver: 31 oktober, 2019

   jaaaaaaa, det är också en expertis. Typ dejtingställe som är mysiga ? 😀


 3. J skriver: 31 oktober, 2019

  Jaa och som du skrev högst upp gärna i flera kategorier, typ mysiga middagsställen men också typ i kategorierna brunch, frukost, fika, drink så kan man gå till dom inläggen för att få tips när man kommer på besök 🙂 Blir så lätt att man väljer sina ”säkra” kort för att inte riskera att gå nobben hehe.


 4. A skriver: 01 november, 2019

  Om du vill pröva på ett nytt ställe som är super coolt borde du pröva Austin food works som ligger på Norrtullsgatan. Super coola och goda drinkar och god mat


  1. Margaux Dietz skriver: 09 november, 2019

   Spännande 😍😍😍


Annons
Laddar
https://margaux.elle.se/bilstrul/