Annons

SOL!

Jo, men nu äntligen tackar man vädret för att det är här samt för Arnolds magiska manikyr som jag har åstadkommit, haha.

Vi hade en supermysig dag igår. Första delen spenderade vi bara hemma med böcker och lek och sedan blev det så varmt så att vi stod och velade mellan picknick och Skansen. Arnold valde Skansen. Det får bli picknick på söndag när han kommer hit igen!

Annons

PS. Såg att någon hade tipsat om att köra varannan vecka upplägg för mer ordning och reda istället för så som vi gör nu (2-3 dagar) och jag tror att det är något som vi kommer göra när han är lite äldre. Det här upplägget vi har, fungerar väldigt bra för oss och det känns lagom för honom också. Eftersom vi bor 20 meter ifrån varandra blir det heller ingen jobbig resa för honom.

Annons

Tack vare vädret fick Arnold  välja helt fritt på jacka både igår och idag. Jag gillar grejen med att låta honom få välja kläder och fråga varför han väljer vad. Jag låter honom även tycka till och merchen och vad för nyheter vi ska ta in. Det är väldigt roligt! Vet inte hur mycket han fattar, men det kommer vi att märka när han ser resultatet.

Jag är extremt positiv över att jag idag äter mina sista hamburgare för denna gång, haha. Varje gång vi åker till ett nytt ställe nu känner jag, NEJ. Men så kommer hamburgaren fram till bordet och då känner jag JA igen.

För att Arnold inte skulle tro att jag har tappat det, pausade vi igår kväll, det kändes helt sjukt att äta sushi till middag. Så nu är jag lite taggad på dagens måltider igen! MEN ska jag vara helt ärlig så ser jag extremt mycket fram emot nya måltider i helgen och att inte äta kött! Just nu lutar det mot att jag kommer göra något liknande fast med veganskt tema i Stockholm. Jag vet att det finns riktiga guldkorn.

Annons

Hörni det är heeeeeeelg, jag är barnfri, ska sova hur mycket som helst och ladda upp mina batterier. Det är verkligen på upploppet med nya bolaget nu. Igår fick jag en film på hur maskinerna gör i ordning första beställningen, jag fick tårar i ögonen för att jag blev så himla glad. Kan inte förstå att det är dags snart. Svävar lite på moln här hemma idag !

Nu kör vi sista dagen med hamburgare!!!

Dela på:

6 kommentarer till “SOL!”

 1. Johanna Grahn skriver: 22 maj 2020 kl 09:57

  Du ska fasiken ha en eloge för att ha orkat äta så mycket hamburgare haha!

  http://johannagrahn.se


 2. Johanna skriver: 22 maj 2020 kl 12:59

  Var kommer de gula Jeansen ifran ? 🙂


  1. Margaux Dietz skriver: 22 maj 2020 kl 14:03

   2nd day men nog två år gamla ❤️


 3. Lovisa skriver: 22 maj 2020 kl 13:02

  Tror även att barnpsykologer rekommenderar att köra det upplägget ni kör tills barnet är 4-5 år 🙂 så tror ni gör helt rätt


 4. Rebecca skriver: 22 maj 2020 kl 19:11

  Så härliga bilder! Vädret levererar verkligen! Hoppas du får en fortsatt fin helg!

  Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat om ätstörningar och ångest. Kram!


 5. elin skriver: 22 maj 2020 kl 22:26

  När jag var liten så lät mamma mig välja mina egna kläder helt fritt, såklart inom ramarna att det skulle funka med temperatur, väder osv. Är så tacksam till henne för det, jag fick väldigt ungt en stark känsla av identitet och kreativitet med kläder! Blandade något galet och ett tag så tyckte jag att det snyggaste i världen va att ha ridhjälm i sammet som hatt, kanske inte en look jag hade kört idag men älskar mamma så mycket för att hon uppmuntrade sånt o aldrig fick mig att känna mig som en konstig unge 😂❤


Laddar
https://margaux.elle.se/tack-for-att-ni-finns/