Annons
Annons

Skönhet och grymt bra fototips


 

Här kommer ett skönhetsinlägg haha, tror det kan vara det första någonsin i bloggen. 
Ett härligt djupdyk in i badrummet, det gäller att vara påhittig när man ligger hemma sjuk. Bloggen ska fyllas och ni ska få bra innehåll, så nu har jag tänkt till! 

Imorse när jag vaknade så insåg jag att typ ALLT i badrummet var slut, schampoo, hudkrämer, smink, torrschampoo och jag insåg även att jag inte ägde några sminkborstar. 
Då kom jag på att Jacobs kompis som startat Bangerhead bett mig att testa deras nya tjänst med BudBe.

Annons

Man beställer på hemsidan innan kl 13 och får det levererat till dörren av ett bud samma dag. SÅ SMIDIGT! Jag shoppade loss, hehe, tyckte lite synd om mig själv… Varför gör man alltid det när man är sjuk. 

Eftersom min hy verkar leva med min PMS så har det lett till att jag fått riktigt dålig hy senaste tiden. Dessa krämer från Dermalogica är de enda som fungerar på mig. 
Egentligen är de för tonårshy men jag intalar mig att det är härligt att jag har ung hy iaf hehe.
Lite finnar hit och dit kan man väl leva med så länge hyn är 10 år yngre än vad den egentligen är. Hursom 🙂 Har ni som jag att det kan dyka upp sånna finnar som gör ont eller lite annat smått så testa dom här! 

Klickade hem lite nytt smink också, haha, det är nästan farligt enkelt på nätet. Men eftersom min hy verkligen spårat ur så satsade jag på bare minerals bronzer och en lättare BB cream. 
Och massa härliga borstar från Real Techniques som gör det lättare att contoura :D. Så peppad för att bli frisk och testa!!!!! 

För håret så blev det som vanligt torrschampoo, för mig som vill ha volym samtidigt som det ska se fräscht ut så är Bangerheads egna bäst!
Fortsätter med Oribes schampoo fast denna gång testade jag (på rekommendation av min frisör) den som är för färgat hår. 

Till något helt annat, ser ni skillnaden på när jag fotade med samma kamera fast utan mina nya fotolampor. Alltså EUREKA att jag köpte lamporna! 
Känns som att jag fötts på nytt. Kanske borde ge er lite fototips. (Jag är faktiskt ganska duktig när jag väl har tid hehe. 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar