Annons
Annons

Överraskningsmiddag, kalas och BIBBI


 

Helgen började med att jag tog farväl av Bibbi. Det blir verkligen bara roligare och roligare med den här lille killen. Nu börjar han bli mer av en person. Jag får ursäkta för väldigt dåliga bilder den här helgen, jag var väldigt trött hehe.

Annons

Klocken 18.00 var jag hemma hos Märta, tjejerna hade blandat drinkar, det är verkligen så spännande att inte veta var man ska. Så kul med överraskningar.

Märta är en sån fixare, hon hade dukat upp med världens charkbricka till förrätt.
Vi satt och babblade på till klockan 20 när det var dags att gå till hemliga restaurangen.

Vi hamnade på Penny & Bill. Ingen av oss hade varit där tidigare men deras koncept är att de kör drinkar till varje rätt. Kul med något nytt och annorlunda! Ni ser hur glad jag är haha.

Efter middagen mötte vi upp Jacobs killkompisar på Kasai som firade en gammal väns födelsedag. Jacob var dock hemma med Bibbi så jag fick representera familjen. Efter några timmar på Wall och noll mobilbilder så kastade vi in handduken och jag kröp ner i gästsängen hemma.

Vaknade klockan 9 av bebisskrik och ville bara gå upp, så jag hängde lite med Jacob och Arnold sen somnade vi om allihop medan hantverkarna snickrade i kök och badrum.

Vi beställde Foodora, haha alltså mina AirPods… Jag glömmer hela tiden att jag har dom i och sen hittar jag dom aldrig. Kommer nog vänja mig snart men är inte riktigt där än. Det är dock helt underbart, ett nytt liv utan sladdar, så skönt!!!

Vi åt i sängen och pratade tills klockan var 14. Då var det dags för 1 års kalas.

Helt galet att Lova är 1 år nu, tiden går så fort.

Jag åt massa tårta, bullar och drack tonvis med vatten.

Arnold var så jäkla glad när vi testade gungan. Jag tror att vi måste köpa en gunga, det var verkligen så jäkla kul att se honom gapskratta.

Efter lite uppmärksamhet från tjejerna på kalaset så blev det lite mycket så Arnold och jag gick hem.

Sen blev det Paradise Hotell och mys i sängen.

Jag hade lite utav av en buffé av snacks. Sen somnade jag som en stock vid 22 tiden. Så himla skönt

Sen var det upp igen vid 06.30. Arnold på sitt glada humör som vanligt.

Sen åkte jag till kontoret för att jobba ikapp med mina kvitton. Det är världens tråkigaste jobb men det måste göras.

Tre timmar senare var jag nästan klar hehe. Precis som det står på boken så ska jag slutföra projektet idag istället. Måste även fixa mina naglar….. Fick avboka tiden tre gånger förra veckan…

När jag kom hem var det kväll och dags för gröt. Jag la i lite jordnötssmör. Har fått höra att man ska låta bebisarna smaka pyttelite för att jobba bort allergier.

Avslutade med PH haha, Arnold verkligen älskar den här säsongen….

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar