Annons

Orangeriet & Trattorian – Bästa pizzan!

Ni bad om tips på restauranger och drinkställen i Stockholm. Så nu kommer två riktiga favoriter, Orangeriet för drinkar och Trattorian för mat! 
Ställena ligger vägg i vägg, personalen jobbar tillsammans och det är bara en dörr emellan, så mysigt! 

Här satt vi och drinkade! Älskar närheten till havet fast man är mitt i stan! 

Annons

Vi drack två olika margarithas innan vi satte oss vid bordet.

Annons

Min favoritdrink! 

           

Orangeriet har verkligen så mysig inredning!!! 

Annons

Inna på Trattorian är det mysigt och väldigt Italienskt. Vi beställde in tre olika förrätter att dela på. Carpaccion var riktigt fin! Till det blev det röd vin. Trattorians inredning är även den så familjär och hemtrevlig. Perfekt att äta med familjen, partner och med vänner!  Sen mina damer och herrar åt jag den bästa pizzan jag har smakat på! Ville till och med tillbaka på lördagen. Den var heeeeeeeelt otrolig. Det är värt att ta sig till Trattorian för bara den här pizzan. Salsiccia, spenat, chili, mozzarella!! Det vatnas i min mun bara jag tänker på den! Så här glada var vi efter middagen. Tog en taxi hem runt 22.30 och somnade på en gång. Träningen och jobba måste gjort sitt med mina krafter förra veckan. 

När mamma kommer hem igen så blir det till att gå ner och dela på en pizza, trots att hon bantar lite! SÅ taggad! 

Dela på:
Laddar