Annons
Annons

Nu flyttar jag!


 

Ni som läser nyheter om medievärlden och vad som händer där har kanske redan sett det, för er andra så blir detta en nyhet: Men fina Chic som jag nu bloggat för i exakt 1 månad kommer från och med snart att bli en del av sajten Baaam.
Så tyvärr är mitt äventyr med Chic slut i och med detta. Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Varumärket Chic kommer alltså inte att finnas mer, vilket är väldigt tråkigt.
Jag tror dock att Baaam bara kommer växa av det här och bli ännu bättre.
Missa inte att besöka baaam.se och spana in deras bloggare!

Annons

Men vad händer med mig och min blogg?

För min egen del är det också spännande saker på gång, eller väldigt spännande skulle jag säga.
Nyp mig i armen och väck mig ur min dröm, jag ska börja blogga på ELLE! Det ska bli så himla roligt. ELLE är ett gigantiskt varumärke både här i Sverige och internationellt. Det är en stor ära att få den här möjligheten och jag ser fram emot att se hur hösten kommer att fortsätta. Jag tror på ödet och att allt sker av en anledning så min resa fortsätter, heja!

Extra kul känns det att vara kvar inom Aller media där jag trivs så bra. ELLE och Baaam (och tidigare Chic) sitter ju dessutom i samma hus, så då blir det lätt att smita upp och hänga lite med dem när jag träffar nya gänget på ELLE.

Det ska bli superkul att bli en del av ELLEs bloggteam där både Nina Campioni, Elsa Billgren, Brita Zackari, Linn Eklund, Marie Serneholt och flera andra bloggar.

Hej och hå, så fort det kan gå.

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar