Annons

Nu är det spikat

Nu sitter jag i veckans nästa långmöte men fick precis en liten paus så jag passar på att uppdatera er. Jag kämpar verkligen fortfarande för att hinna med allt jag kan den här veckan, men det har verkligen betytt ett galet schema. Därför får ni ursäkta något tråkiga bilder, haha, har inte haft tid att fråga om någon annan kan knäppa några stycken!

Annons

Mina dagar består av att lämna på förskola, jobba, hämta på förskola, jobba och sen försöka hinna med något socialt umgänge. Dock har jag inte hunnit ha någon egentid över huvudtaget. Men vad gör väl det när jag har bokat in min första ensamresa någonsin. Jag har alltid drömt om att åka någonstans själv men aldrig vågat göra det och nu händer det.

Jag åker till paradiset på jorden på måndag, Santa Teresa!!!! Planen var att ta med mig någon men så blev det inte. Jag vill ha det lugnt, jobba på mig själv och gärna längta efter att komma hem till lite tempo igen. Under tiden jag är borta kommer Jacob att flytta ut sina saker helt så det känns väldigt lägligt att ge honom space för det också.

Annons

Jag kommer såklart att sakna Arnold jätte mycket, men det här gör jag för mig själv och mitt välmående.Den här hösten har varit mer kaos än vad jag har berättat, såklart och nu när allt ordnar upp sig så är den här resan helt perfekt. Att separera har verkligen varit det tuffaste jag varit med om i mitt liv.

Nu ska jag hoppa in i möte igen men vi hörs inom kort!

PS. jag har sett att det kommit in lite kommentarer och trafik från bloggbevakning och jag vill att ni är snälla mot varandra i kommentarsfältet. Här inne ska det endast spridas positiv energi. <3

10 kommentarer till “Nu är det spikat”

 1. Amanda skriver: 13 februari 2020 kl 15:08

  Vad brun och fräsch du är på bilden! Vad lägger du för brum utan sol? Eller solar du solarium?


  1. Margaux Dietz skriver: 19 februari 2020 kl 18:09

   Nä ingeting men har ett bra solpuder från Tarte 😀 Det som inte skimrar! Riktig 10 poängare!!!


 2. Anna skriver: 13 februari 2020 kl 18:07

  Låter ju hur bra som helst! Njuuut!


 3. Marianne skriver: 13 februari 2020 kl 19:31

  Den här baren fick ju DN:s Gulddrake i kategorin bästa bar häromveckan! 🌹


 4. Jasmin skriver: 13 februari 2020 kl 21:06

  Vad kul! Jag ska dit själv om några veckor med. Surfa & yoga. Ladda batterierna. Ha en fantastisk resa! 🙏


 5. Emma skriver: 13 februari 2020 kl 21:45

  Fina, magiska och kloka solstrålen Margaux – önskar dig en riktigt underbar resa. Jag vet att detta är ditt jobb som du livnär dig på men jag hoppas verkligen att du får släppa dina kanaler eller åtminstone någon så att du kan koppla av. Så att du istället njuta av solens strålar, fåglarnas sång, vågornas brus, värmen i sanden, all natur, maten, människors varma leenden, konversationer med främlingar, dans, sång och skratt. Kärlek och massor av kramar till dig Margaux, hoppas att du fyller på din inre sol med mängder av kärlek på din resa ❤️


 6. Liv skriver: 13 februari 2020 kl 23:22

  Separerar också just nu. Håller med om att det är det tuffaste hittills i livet. Förjävligt svårt. Sån lättnad och samtidigt sån djup jävla ångest, sorg och ensamhet. Sån skuld mot barnen men ändå en förhoppning om mer kul, mindre bitterhet och typ ett bättre liv för alla inblandade på sikt. All styrka till dig och dela gärna om du orkar, tycker det är så få som skriver om det här. Särskilt om du hittar nåt sätt att lindra och orka stå ut i krisen.❤


 7. Sofia skriver: 14 februari 2020 kl 09:07

  Helt rätt att du åker iväg, de här förtjänar du!
  Jag åker iväg jag också snart helt själv, till Tokyo! Skönt att få vara själv i en hel vecka och bara vara jag, bort från 3åringen och livet som mamma =)
  Kram


 8. Carro skriver: 14 februari 2020 kl 20:51

  Tycker det låter som en härlig idé! Egentid är så nödvändigt, speciellt när det stormar runt omkring🙏🏼❤️ Det finns ju bara en Margaux och henne måste man vara rädd om! Kram!


  1. Margaux Dietz skriver: 17 februari 2020 kl 05:48

   tack <3


Dela på:
Laddar