Annons
Annons

När det inte blir som man tänkt sig


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Gord morgon världens bästa bloggläsare!
Den här dagen har inte riktigt börjat som den skulle, som tur är så hare jag sovit i 12h (fast med 5  amningspuaser) Först kom städerskan, sen kom jag på att vi nästan glömt bort vår första föräldraträff på BVC. När jag skriver vi så menar jag, Arnold och jag.
Men vi skyndade oss iväg, jag köpte en god juice men hade glömt ”lattekoppen” hemma. Ett riktigt mammaproblem. Den som säger att man inte behöver en mugghållare till vagnen är ute och cyklar. Det är nog absolut det bästa köpet.
Tror till och med det är farligt att inte ha en, hehe nej kanske inte farligt då men det är ett väldigt bra köp och precis som när man kör bil så ska man ha två händer på styret!

Annons

Väl på BVC så var det tomt…. Jag kollade kalendern och insåg att måndag den 23/8 inte inträffar förens 2021…. Den som skrev brevet måste varit lite trött, precis som min hjärna. Träffen är alltså på onsdag. Men då har jag andra planer… Hur viktiga är dessa träffar? Någon som vet?

Istället för att gråta över spilld mjölk så unnar jag mig en dag på café. Jag sitter på Snickarbacken och dricker kaffe, Arnold sover i vagnen och jag har det väldigt bra.
Bad tjejen i kassan att ta en bild på mig. Så jag har till och med fotograf. Bättre blir det inte. (ADLINK)  Här hittar ni det jag har på mig 

Sån tur att jag hade med mig dator och block. Tror att det var meningen att jag skulle ta fel idag och att det därför kommer hända något alldeles extra idag. Drömde också att jag tappade tänder inatt. Jag gör det så himla ofta och det ska ju betyda TUR!

HEJJA MÅNDAG!

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar