Annons

Mitt mående, Arnolds bästa och balans i livet

Det känns som att det händer tusen saker, men samtidigt ingenting just nu. Så jag känner att det är perfekt med en liten lista för att reda ut mitt huvud och för er, haha.

Det bästa just nu. En av de bästa är definitivt utan tvekan att min merch äntligen börjar ta sig. Jag känner att tröjorna är 10 poäng av 10 möjliga och alla som gillar den här typen av kläder och testat dem har inte velat ta av sig dem. Inte jag heller!!!!! Arnold älskar att kunna matcha med oss och så älskar han att det är en ballong och en apa. Det säger ju sig självt! Vem gör inte det? Efter att ha haft dem hemma i en vecka har jag bestämt de slutgiltiga färgerna och att trycket ska bli lite mindre och sen är vi hemma.

Annons

Annons

Fysiska måendet just nu. Jag har aldrig känt mig starkare och är så nöjd med mina PT-lektioner med Boris. Så nöjd! Vi har kört i drygt en månad och jag har hållit delar av mitt kostschema. Jag äter på klockslagen, det kanske inte alltid är den nyttigaste maten men haha (BALANS är det viktiga för mig;). Men jag försöker och jag har redan märkt stora förändringar på min energi-nivå och att den är jämnare hela dagen.

Psykiska måendet just nu. Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten.

Vad jag längtar efter mest just nu. Utan tvekan att landa i Sydafrika hos mamma och ha ett gäng dagar med familjen. Det kommer kännas så skönt att få landa lite och inte tänka på jobb. Jag ska verkligen bara mysa med Arnold och gänget som är där. Theo har med sig en kompis och sen är vi i princip lika nära Viktor vilket också är skönt så det blir Theo som får ta taktpinnen med sightseeing om jag vill chilla vid min nya pool hela dagen. Ska bli så kul att se och bada i den live, haha det låter verkligen som att jag blivit gammal. Nästa sak jag längtar efter där är att se hur f*n det ska gå för Viktor att bo i djungeln utan väggar haha. Han kommer få sån panik av alla insekter.

Annons

Mysigaste med Arnold just nu. Garanterat att han verkligen blivit lite busig, men på ett roligt sätt. Så säger han ”men mamma jag skojar bara med dig”. Jag trodde aldrig att skämt skulle komma i sån tidig ålder.

Just nu, just nu. Jo, men jag sitter och jobbar och har haft en arbetsdag på 12 timmar och nu ska jag kolla på Svenska Hjältar Galan och hoppas på att jag är nöjd med mitt framträdande. För er som vill se så är det 20.00 på TV3. Förstår att det kan väcka lite frågor om det jag säger och jag förklarar allt i boken. <3 Nu ska jag stänga av datorn och sociala medier för ikväll och njuta av att vara ledig. I morgon ska vi hinna med nästan dubbelt så mycket som vi brukar på inspelningen, så jag ska ladda batterierna.

Dela på:

35 kommentarer till “Mitt mående, Arnolds bästa och balans i livet”

 1. Matilda skriver: 18 december 2019 kl 21:02

  Du är så jävla stark, genuin och ärlig. Hoppas verkligen att du får ta din tid utan nyfikna människor som vill snoka. Hoppas man får bjuda dig på en cigg och shot på spitfire snart igen bästa murga 🥰🥰❤️


 2. Lisa skriver: 18 december 2019 kl 21:28

  Haha har en dotter som är född samma dag som Arnold, hon har med börjat med ”jag skojade bara med dig mamma” blir lika full i skratt varje gång


 3. Sofia skriver: 18 december 2019 kl 22:23

  ❤️❤️❤️❤️❤️


 4. Malin skriver: 18 december 2019 kl 23:18

  Stor kram till er alla tre, dig, Jacob och Arnold. Ni kommer att fixa det så bra som ni kan, ni verkar vara vettiga och kloka! Ta hand om er och ta det luuuuuugnt i Sydafrika. Hälsa din underbara mamma!


 5. KS skriver: 18 december 2019 kl 23:24

  Kram till dig❤️


 6. Joakim - HEJA INTERNEThejainternet.com skriver: 19 december 2019 kl 07:38

  Jag tycker att det är så fint att se hur måna ni är och har varit om Arnold i det här. Vilka fantastiska föräldrar ni är! ❤️Älskar att följa Arnolds utveckling på youtubekanalen, vilken liten stjärna! 😄❤️


 7. Joakim - HEJA INTERNEThejainternet.com skriver: 19 december 2019 kl 07:39

  Och JA jag är också väldigt taggad på att se hur Viktor kommer hantera insekter osv haha. Lova att filma! 😂


 8. Emma skriver: 19 december 2019 kl 08:47

  Har ni testat parterapi?


  1. Sanna skriver: 19 december 2019 kl 12:32

   Parterapi löser verkligen inte allt…


   1. Emma skriver: 19 december 2019 kl 19:10

    Var skrev jag att det skulle lösa allt?!?


 9. Linn skriver: 19 december 2019 kl 10:29

  Hej, ville bara säga att jag varit med om ett likadant övergrepp som dig. Samma grej, på pricken. Jag polisanmälde pga vänners påtryckningar (trodde inte att det var något att dömas för själv), och vann i domstolen. Han åkte dit för våldtäkt.


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 16:56

   <3 grymt gjort av dig!!!!!!!!!


 10. Emilia skriver: 19 december 2019 kl 11:26

  Känns lite som erat ”bröllop” i våras var ett stort skämt, nu i efterhand när man tänker efter. Man gifter sig inte, för att sen göra slut ett halvår senare, känns oseriöst. Speciellt när man anordnar en bröllopsfest med plojjtema och när ni inte ens gifter er på riktigt. Kändes som ni bara ville haka på trenden att gifta er och ha ett udda tema så ni kunde få lite uppmärksamhet i media. Man förlorar mer och mer förtroende för s.k influensers som gör allt för uppmärksamhet och för att kunna pusha för något man planerat lansera inom snar framtid.


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 15:06

   Tror du är den oseriösa här!


  2. sara skriver: 19 december 2019 kl 15:27

   Genuint nyfiken på exakt vad du fick ut av den kommentaren?


   1. sara skriver: 20 december 2019 kl 09:06

    Hej Margaux, vill bara förtydliga att min kommentar avsåg personen som skrev att det känns oseriöst. Heja er och stor kram!


 11. Linn skriver: 19 december 2019 kl 11:35

  Vart är din rosa skjorta som du har på dig i din senaste vlogg ifrån ? <3


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 15:06

   Nelly.com 😀


 12. Linnea skriver: 19 december 2019 kl 12:02

  Kram kram kram till dig Margaux! Hoppas du vet att vi alla stöttar dig, vad du än tar för val, vad du än gör. Du är världens bästa och det är din familj också. Har en bra resa och god jul på dig 🙂


 13. Annika skriver: 19 december 2019 kl 13:07

  Ett trasigt hjärta är också ett hjärta som ska orka slå. Ta hand om dig och njut av ledighet och livet. God jul och Gott slut!
  Nytt år kommer, nya tider. Allt blir bra. <3


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 15:06

   Kram <3


 14. Freja skriver: 19 december 2019 kl 17:00

  Verkligen starkt av er båda att vara så grymma föräldrar samtidigt som ni går igenom något så jobbigt. Önskar att jag blir hälften så bra mamma som du när det är dags för mig. <3


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 18:56

   åh men tack fina du.


 15. Oliwianouw.com skriver: 19 december 2019 kl 18:54

  Du är riktigt stark som försöker få allt gå ihop trots relationen med Jacob. Ni två behöver nog paus, och det kanske är bra att ni gick isär. Tänk att ni har redan gått genom så mycket och kommer garanterat bli ihop igen starkare än någonsin ❤

  https://nouw.com/oliwiamichalak


  1. Margaux Dietz skriver: 19 december 2019 kl 18:55

   <3


 16. Vik skriver: 19 december 2019 kl 19:04

  Du är faktiskt ganska fin. Oerhört fin för att inte överdriva. Vet dock inte vad du gör till vardags eller hur jag kom in här, men gullig son har du också. Han är lika gammal som min yngsta. 🙂 Ta hand om er!


 17. Malin skriver: 19 december 2019 kl 20:41

  Alltså ni är sjukt grymma som sätter Arnold i första hand. (jag som jobbar inom skola vet att så inte är fallen hos många) Jag blir helt tårögd när jag ser hur ni är tillsammans de lilla vi får se av era klipp och hur ni pusslar och stöttar varandra. Nu att ni kommer ifrån varandra kanske är bra för er ett tag. Vem vet i framtiden kanske ni finner tillbaka till varandra!
  Önskar er all lycka i framtiden!


  1. Margaux Dietz skriver: 23 december 2019 kl 23:10

   <3 tack så mycket fina !!!


 18. Viktoria skriver: 20 december 2019 kl 04:36

  Fina Margaux! Tack för att du delar med dig. Jag fick min son samtidigt som Arnold och separerade från hans pappa innan han hade fyllt två år. Så glad för det idag då vi inte bara kan sätta föräldraskapet i första hand utan även räddade vår vänskap. Stort och fint att ni vågar. För er och er sons skull. Oavsett vad ni i slutändan landar i.


 19. Viktoria skriver: 20 december 2019 kl 08:57

  Fina Margaux! Tack för att du delar med dig. Jag fick min son samtidigt som Arnold och separerade från hans pappa innan han hade fyllt två år. Så glad för det idag då vi inte bara kan sätta föräldraskapet i första hand utan även räddade vår vänskap. Stort och fint att ni vågar. För er och er sons skull.


 20. Sandra Gryveken skriver: 20 december 2019 kl 09:42

  Det bästa ni kan ge Arnold är glada föräldrar som respekterar varandra och som kan umgås utan bråk och utan att baktala varandra och det är precis så jag upplever ditt och Jacobs förhållande, att ni har en enorm respekt för varandra och en gemensam kärlek till Arnold och även till varandra, även fast det är på ett mer vänskapligt plan.

  Lycka till nu, ni kommer klara detta galant❤️


  1. Margaux Dietz skriver: 23 december 2019 kl 23:10

   tack <3


 21. Anette skriver: 21 december 2019 kl 08:43

  Jag träffade världens finaste kille när jag var 19, vi fick 2 härliga barn som nu är 21 och 24.
  Efter 23 år ihop så kände jag, nä vad ska det bli av oss den dagen barnen flyttar iväg och vi sitter i vårt hus, tysta med varsin tv. Vi hade glidit ifrån varann, mest en lunkande vardag. Så jag bröt upp vårt äktenskap och det kom som en käftsmäll för honom. Det har varit mycket tårar och besvikelse men inte ett ont ord(vad jag har märkt) och med facit i hand snart 4 år senare, så är livet underbart. Barnen så ganska tidigt att både jag och deras pappa var mycket gladare sen vi flyttade isär.
  Vi är vänner fortfarande och vi kan träffas och just den biten är så viktig för barnen . så kämpa på, ni gör rätt. Kram


 22. Malinmalinlorentzon.se skriver: 21 december 2019 kl 12:40

  Jag tycker att du verkar vara en fantastisk person på alla sätt och vis. Det finns inget som livar upp så mycket som din youtubekanal! Arnold är helt underbar! Vad du och Jacob kommit fram till är er ensak ingen annan kan komma och säga vad eller hur ni ska göra. Ni gör det som är bäst för er och er familj. Jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
  Kram från mig!


  1. Margaux Dietz skriver: 23 december 2019 kl 23:10

   tack fina du!!!! <3


Laddar
https://margaux.elle.se/sista-rycket/