Annons
Annons

Mitt första år på youtube


 

Här sitter jag och smälter in, oj va kul det var igår!

Så glad för mina underbara vänner som kom och firade mitt första år på Youtube och såklart att jag hamnade på topp 10 listan på årets Youtube rewind.
Det var verkligen något alldeles speciellt att fira det. Mina äldsta vänner kollar knappt på min blogg och aldrig på min Youtube-kanal så det kändes helt rätt att göra den här filmen till dom.
De har inte riktigt hängt med i svängen med sociala medier än hehe och följer inte en enda blogg eller youtuber. Jag tycker det är väldigt befriande och väldigt skönt eftersom vi i princip aldrig pratar jobb när vi är med varandra.

Annons

Därför kändes det kul att få visa en ”REWIND” från året som har gått och visa vad jag faktiskt gjort på kanalen. Jag blev så glad när flera sa att de blivit rörda efter filmen.

Det var extremt nervöst att visa den live för alla, jag gillar inte alls att titta på mina videor med andra, det känns liksom lite pinsamt. Elin har suttit och klippt och filat på den här i fler veckor. Hon har alltså kollat genom alla våra 82 filmer för att kunna få ut en bra röd tråd och det viktigaste.
Förutom det så frågade vi tjejerna som har fan-konton vilka deras favoritminnen varit från året.

OCH här har vi nu resultatet. Prenumerera gärna på min kanal och LIKEA videon så blir jag superglad.

Tusen tack Google och Youtube för att ha kalas hos er igår. (Bilder kommer så fort jag fått dom)

(47)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar