Annons
Annons

Mina favoriter!


 

här får ni ett ytligt dyk ner i min handväska. Jag brukar sällan tipsa om saker men fick feeling för att jag år så himla nöjd med några nya profiler som jag har stött på. Alla är prisvärda också! 

Dock så kan jag erkänna att nagellacket har jag mest med mig och undrar när jag ska hinna sätta mig på det.

Annons

Men när jag minst anar så ska jag fan lyckas. 

1. Higlightern från himlen från Lumene. Jag äääääälskar den här. Den sitter hela dagen och ger en grym lyster. 

2. Eos läppbalsam. Den här luktar gudomligt och är så Nice att lägga på läpparna. Perfekt nu när det är kallt ute och läpparna blir torra. Sen är smaken extremt pussvänlig! 

3. Haha min lilla järntablett. Så viktigt mot min trötthet som slagit till igen. På måndag ska jag tillbaka till Kristina (barnmorskan) och kolla mina värden. Kanske blir det starkare tabletter denna gång…

4. P och M halsbandet. Det känns som en liten del av baby Pablo runt halsen. Så mysigt <3 

5. Godaste oljan ever! Den här luktar ännu godare än läppsylet. Alltså OMG, jag gjorde ett samarbete med den här på instagram och blev sååååå fäst vid den. Nu när magen kliar så extremt när den växer så är den det bästa som har hänt. jag kommer fortsätta med den efteråt också, ni måste lukta på den! 

6. Sally hansen gel nagellacket. Det sitter på riktigt som sten i en vecka. Det har aldrig hänt mig med hemma-nagellack. Jag är supernöjd! Man har ett lack på efter det att man har använt färgen. 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar