Annons
Annons

Min och Arnies vecka!


 

God morgon världens bästa läsare!

Ni efterfrågar mer information om vad som händer i veckan så jag tänkte bjuda på det.
Jag tror nog att ni har sett konceptet inne hos Forni :)? Och jag håller med om att det är ett kanoninlägg!
Här får ni full koll på min planerade vecka, känner jag mig och Arnold själv rätt så kommer hälften att ändras haha.

Annons

Måndag. Eftersom jag jobbade ikapp igår så har jag inga deadlines som behövs fixas idag, SÅ SKÖNT! Jag hoppas på sol och sen tänkte jag spela in en vlogg om Arnolds framsteg. Får se om det går att göra på ett kul sätt annars ska jag tänka om. Kom gärna med tips om ni får en snilleblixt.
Jag ska träffa min stylist och se vad hon har hittat för härligt inför galan på fredag.

Tisdag. Redigera film, det är mycket att göra just nu så jag ska avlasta Elin och klippa. Ska matcha in det i Arnolds sovschema, Wish me luck.
Lunch för AndreaHedenstedtxNAKD. Andrea har designat en kollektion, vi har inte setts på jättelänge så det ska bli härligt att hänga 😍
Sen ska jag ha planeringsmöte med mig själv, jag skulle helst vilja ha det under ett träningspass. Det är då jag tänker som bäst och jag behöver lite kreativitet.

Onsdag. Möte med ELLE-redaktionen och sen mamma-baby-träning. Jag ser verkligen fram emot träningen nu när jag äntligen känner mig som mig själv. Amningen har gjort mig väldigt svag och inte alls motiverad så jag tänkte komma igång nu! Ganska häftigt att det sägs att det tar kroppen (bäckenet) 6 månader att komma tillbaka efter förlossningen och det verkar som att mitt huvud följer med rekommendationen. Äntligen börjar jag bli sugen på att köra igång igen.
Efter träningen så ska jag jobba hemifrån och se till att jag är ikapp inför nästa vecka.

Torsdag. Jobb på kontoret hela dagen och sen ska jag på myslunch med Forni. Den har skjutits upp några veckor så det ska bli härligt att prata om allt som hänt. På kvällen har jag bokat in middag med mammorna i träningsgruppen, UTAN BEBISAR, yay.
Vi har ju bara setts med bebisar så det ska bli kul att se om vi har lite bättre fokus utan haha.

Fredag. Det ska bli en tidig morgon på kontoret, sen vi lunch ska jag till Bangerhead och få håret fixat i en snygg frisyr inför kvällen. Jag är inne på hög tofs och fram med luggen.
Sen ska jag hem och mysa med Arnold för vid 18 tiden ska Elin och jag ut till Nacka och gå på Influencer galan. SÅ SPÄNNANDE!

(0)
(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar