Annons
Annons

Min natt och vinnaren


 

God morgon bästa läsare!

Jag är helt slut idag, Arnold har varit vaken runt 8 gånger inatt och legat och pratat. sen ville han gå upp vid 05, jag försökte få honom att somna om med mig i gästsängen och lyckades med det vid 06.30 så nu passar det minsann att sova haha, jag är inte alls bitter.

Annons

Det knäppaste av allt är att jag precis fick en notifikation av Wonder Weeks appen att Arnold gått in i fas 5. Läste lite och så står det att sömnen kan påverkas en hel del nu… Så det kanske är svaret på natten, HEJ FAS FEM!

Men det är lika bra att gå upp, om jag sover för mycket så har jag alltid så svårt att somna på kvällen. Nu ligger jag med en kaffe på sängen och funderar på vad jag ska ha på mig idag.

Brukar ni också göra det eller går ni och tittar i garderoben för inspiration?

Här kommer vinnaren av goodiebagen:

Kram ❤️

(0)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar