Annons
Annons

Min medicin mot ringar under ögonen


 

Jag har aldrig varit särskilt intresserad av smink men det senaste året så har intresset vuxit. Intresset kom nog nu eftersom jag har märkt sån extrem skillnad när jag testat något nytt och faktiskt bytt produkter. 

Jag har alltid varit den personen som gillat att dyka ner i andras necessärer för att låna smink men nu är jag äntligen nöjd, speciellt med min bas. Det viktigaste för mig är att inte se så sminkad ut, utan mer satsa på att se pigg ut med bra lyster!

(Länkarna nedan innehåller adlinks.) 

1.  Lumene Intense serum. Återfuktar och ger huden sjukt snygg lyster. 

2. Purity Dew Drops.Återfuktande ögongel för att se pigg ut. 

3. Puder foundation från Bare Minerals. Jag kör bara ett tunt lager men om man vill täcka mer så är det bara att lägga på mer. 

4. Världens bästa concealer från By Terry. Jag har inte testat någon annan som ens är i närheten. Den täcker perfekt, lägger sig riktigt snyggt och håller hela dagen. Den här är värd varenda krona! 

5. Mattande puder som gör att sminket håller sig ännu bättre. Det här var en sån grej som jag inte visste att jag behövde tills jag testade den. Så skönt att slippa vara glansig! 

Det här är min bästa medicin mot ringar under ögonen och bebisnätter. 

FRESH! 

Annons
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar