Annons
Annons

Kommentera anonymt och veckans planer!


 

Godmorgon söndag och strålande sol .

Jag tänkte börja med att skriva lite information om hur ni kommenterar på bloggen.
Det är många av er som har börjat skicka DM på Instagram istället. ❤️ Det är kul men jag hinner med att svara på allt som trillar in där. Så det är verkligen bättre om ni skriver här, så jag inte missar något. ❤️ Så jag tänkte nu visa hur ni kommenterar utan att registrera er och anonymt.

1. Skriv din kommentar.
2. Klicka i rutan där det står namn (precis under din kommentar).
3. Skriv i ”namn” och ”e-post”.
4. Under dessa rutor går det klicka i en box där det står ”jag vill helst kommentera som gäst”. Klicka där och sänd din kommentar!
Annons

E-postadressen kommer inte synas i bloggen så all is gooood. Bloggen får helt nytt utseende här i början av veckan och men systemet är exakt desamma. Tur det, jag har precis fått kläm på bloggverktyget.
Den här veckan som kommer ska bli riktigt rolig.
För att ge er en överblick på några av de roligaste sakerna som händer nästa vecka. Så kommer en liten ”Weekly plans”, tack för den Forni ❤️

Idag, söndag. Bli klar med två vloggar från Holland. Den ena är en vanlig vlogg om dagen och den andra är den när jag intervjuar Oma och Opa. Båda kommer idag! Just nu sitter mamma och översätter och jag klipper den ena och Elin klipper den andra. För att ge er lite mer inblick i hur det kan gå till i klippstadiet, så kolla på det här. Elin och jag är perfektionister när det kommer till vloggarna och vi vill leverera på topp hela tiden.

Måndag. Mys med Arnold står på schemat och sen ska jag på lunch med redaktionen på ELLE. Det är så nervöst men kul. Väldigt mycket ”första dagen på jobbet känsla” och jag vill att dom ska tycka om mig.

Tisdag. Göra klart mitt samarbete med Always och #LikeAGirl kampanjen och en lång barnvagnspromenad i parken. Här kan ni se första filmen från samarbetet.

Onsdag. Mot Bangerhead, jag ser så mycket fram emot att klippa och sätta upp löshåret. Det behövs verkligen. Sen blir det mammaträning och modevisning. Det är fashionweek!

Torsdag. Jag ska testa ett nytt träningspass ”Night Fight”. Jag träffade en superhärlig tjej igår Alexandra Kamperhaug (även hon är bloggare på ELLE) och hon har hand om det. Riktigt peppad! Sen bär det av till Göteborg och butiksevent med Lindex. Jag tror att Arnold kommer följa med, det är Babyshower-tema. Ska någon av er gå? Jag och Amanda Schulman kommer hålla låda och visa våra favoriter ur kollektionen!

Fredag. Inga planer, bara mys hela dagen. Vi ska såklart gå förbi kontoret och lägga något fint på skrivbordet, VI FLYTTAR IN!
Jacobs föräldrar kommer upp till Stockholm, så jag håller dagen öppen. Sen på kvällen ska jag träffa min tjejkompis som flyttat till Australien. ÄNTLIGEN är hon hemma och det ska firas med tjejmiddag. Helt galet att vi inte har setts på 1,5 år. Jag var inte ens nästan gravid när vi sågs sist. Nu ska vi ha morgonmys här hemma!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar