i annonssamarbete med Hallwyska

Julbord och stora planer


 

Jag kan säga att jag fortfarande är lite trött efter festen i fredags men jäklar va kul det var!
Vi bestämde bland annat att vi ska anordna en stor fest tillsammans på Valborg, vi ska ha Tea time på The Strand med våra mammor i mitten av november och vi har flyttat vårt årliga julbord från Berns till Hallwylska.  Haha så mycket planer och alla ska hållas!

I år är det 10 års jubileum för det årliga julbordet så det var inte mer än perfekt att testa något nytt. Det är hela gamla tjejligan som ska med och i år ska jag minsann hålla ut längre än till 20.30.
Det var inte det roligaste att vara på julbord och vara trött gravid, ville bara gå hem haha. Helt galet att fast jag var med mina bästa vänner så gick det inte att hålla ögonen öppna.
JAG ÄR SÅ GLAD ATT HA ARNOLD PÅ UTSIDAN, han tröttade ut mig tusen gånger mer i magen.

Hursomhelst så ska julbordet verkligen bli extra kul i år eftersom det är helt nytt.
Hallwylska som är en innergård och även utan tvekan ett av Stockholms finaste ställen ska glasas in och sen pimpas som en ”frostig julsaga”. Tack Dasha för bästa tipset!
Ska bli så härligt att sitta utomhus men ändå inomhus i en julmiljö.
Jag har så höga förväntningar.

Helt galet med julbord när man tänker här i Stockholm måste man boka i flera månader i förväg för att veta säkert att man ska få plats.

Helst av allt vill jag klä ut oss i tomteluvor men jag vet inte om det är lägligt. Vi får nog vänta med det tills efteråt när vi har vår årliga paketutdelning. Snart blir det nog Theo som får klä ut sig till tomte varje år haha, jag känner att det kommer falla på honom.

Tänk er det här stället fast med pynt i mängder 😍

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


 
 Laddar