Margaux Dietz
Annons

jeg elsker mandager

Nu är jag hemma i lägenheten och Arnold håller på att nattas i stora sängen. Jacob och jag är här båda två för att han ska känna sig mer lugn efter flygresan och inför förskolan i morgon. Han har lite svårt att sova, som vanligt, han är övertaggad och absolut inte trött. Så han sa han precis: ”Okej jag blundar nu”…. 20 sekunder senare kom nästa mening. ”Jag ser ingenting” . Jag började skratta så mycket så jatt ag var tvungen att lämna sovrummet för att inte göra honom ännu piggare.

Annons

Nu sitter jag här och bloggar och känner att det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till rutiner igen. Jag checkade av träningen idag YES, har beställt näringsrik och sjukt god mat från Kale and Crave och jag har fått rätt så mycket jobb gjort.

Som Petter Stordalen säger…. JEG ELSKER MANDAGER! Hehe, det gör jag absolut inte alltid, men när jag fått mycket gjort så är det verkligen tillfredställande.

Annons

Det sista jag ska göra innan kvällen är slut är att ringa mamma och gubben som åkt till hans barn och barnbarn neråt Kapstaden. Vi har verkligen haft en underbar semester ihop och skrattat så vi alla fått ont i magen.

PS. har fått många frågor om den här jumpsuiten och den här från ASOS.

Dela på:

3 kommentarer till “jeg elsker mandager”

 1. Theresenouw.com skriver: 13 januari, 2020

  Vilken fin dress du har =)


 2. evelina skriver: 14 januari, 2020

  Margaux!
  Såg din Instastory precis, på material till din Hybris-vägg (love it)
  Kan du inte göra ett stort inlägg med kontaktinfo till varje konstnär? Känner rent spontant, att även jag behöver en tavla av mitt underbara själv.


  1. Margaux Dietz skriver: 14 januari, 2020

   Självklart det kommer ❤️❤️❤️


Laddar
https://margaux.elle.se/veckans-planer-82/