I annonssamarbete med Yves Rocher

Hudanalys


 

Förra veckan var jag på besök hos Yves Rocher i butiken i Täby Centrum. De har en kampanj där man får en gratis hudanalys som visar exakt vilka produkter som passar till just din hy.
Innan besöket var jag lite nervös för vad maskinen skulle säga, men det var lugnt. Den mäter bla fukt och elasticitet som är lika svårt att uttala som mitt hela namn, har krämer för alla typer av hud.
Jag skulle kunna marknadsföra hur många krämer som helst för er, men faktum är att alla är olika och därför är det kanon med en hudanalys som ger dig exakt resultat på vad som passar dig och din hud. Det säger sig självt egentligen min hy till exempel är på ett sätt under sommarhalvåret, men sedan kräver den andra krämer under vinterhalvåret.

Analysen gick jätte fort och var helt smärtfritt, puh, haha. Här ser ni en närbild på min hud.
Jag fick bra resultat, så jag var nöjd. Jag är så taggad på att göra mitt bästa inför nästa mätning. Tänk att jag alltid har en liten vinnarskalle inom mig haha.

För att uppnå högre resultat behöver jag fokusera ännu mer på fukt och sedan stod det högst upp att jag borde göra en peeling. Haha, när hon berättade det bet jag ihop och sa bara ja, just nu är jag inte sugen på att skrubba bort den lilla brännan jag har kvar.

Den här serien som är superåterfuktande på djupet blev det; Hydra Végétal. Det jag verkligen gillar med Yves Rocher är att de hämtar ingredienserna i sina olika produkter från växtriket.

Så innehållet i dessa produkter är bland annat från sav från lönn och blå agave som ger fukt till uttorkad hud. Det ska bli riktigt spännande att gå tillbaka på nästa hudanalys efter att ha använt produkterna i 6 veckor. Jag fick också med mig ett serum från den rosa serien.
Den rosa serien är för känslig hy och genom analysen kunde hon se att jag har lätt för att bli lite röd, vilket stämmer. Jag kan inte noppa ögonbrynen utan att bli röd en längre tid och det rosa serumet som jag ska varva med kommer hjälpa till med just det!

Eftersom hudanalysen är gratis så tycker jag verkligen att ni borde besöka en Yves Rocher butik för att få reda på vad just din hud behöver mer av. Fram till den 30 oktober så har de även ett erbjudande att du får tre produkter för priset av två på all Face Care. Som hittat!

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 


 
 Laddar