Annons
Annons

Hiss-pitch, twinning och el sparken


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Det har verkligen varit en heldag idag. När jag kom till jobbet började vi direkt med en inspelning som Aller ska använda för att visa några av sina influencers. Jag fick svara på massa frågor om bloggen, hur jag vill jobba med kunder och så fick jag göra en ”hisspitch”. Alltså sälja in mig själv på 30 sekunder.
Det är ett bra tips, att alltid ha en hiss-pitch i rockärmen.
Det är lite mer knepigt än vad man tror. Det är lätt att tappa intresset för någon snabbt, så det gäller att få med allt det bästa på så kort tid som möjligt.

Annons

Mamma kom och hälsade på mig på jobbet. Jag ville absolut visa kontoret innan hon åker till varmare breddgrader. Vi åt lunch i restaurangen och pratade skit som vanligt.

”Why so serious”….. 😂🙈 Jackan finns här och min rabattkod fungerar fortfarande.❤️

Jag och Alexia körde lite ”twinning” i gult. Måste vara höstens hetaste färg. Iaf bland oss morsor tydligen hehe. Mina jeans här och leo-skärp här , så bra pris!

Sen gick jag och fixade naglarna, tänkte först köra en mörkare höstfärg. Men sen kände jag bara att nej nu livar vi upp mörka hösten med glada naglar. Vågade också köra varannan färg, heja mig.

Vid 17 gick jag hem. Arnold har börjat rulla över på mage och han tycker inte att det är så glatt alla gånger haha. 😡 han nailar den smileyn…

Nu har jag precis varit nere i källaren och letat efter min el-sparkcykel. Det tog ett riktigt bra tag någon smart person hade lagt den längst in under madrasser, lampor och kartonger. Tillslut fick jag fram den!
Ikväll är det nämligen dag för bandy och eftersom jag inte behöver ta med Arnold så ska jag äntligen få använda mitt favorit färdmedel.

Som jag har saknat dig SPARKIS ❤️

Måste även börja använda ryggan igen!

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar