Annons

Härlig vecka!

Hej alla glada 😀

Vi har haft lite ledigt här hemma och njutit av varandras sällskap. Jag känner mig väldigt tillfreds med livet just nu i semestertider. Så här har det sett ut de senaste dagarna.

Jag har varit och hämtat den nya bilen och jag är så otroligt glad! Hur härligt är det inte med vyn i taket. Är så peppad på att köra konstant och överallt. Nästa vecka ska vi ut på en första road trip. Jag ska bara försöka förstå hur man får ihop bilbarnstolen så den sitter bra i framsätet. Alexandra på Trygg Hansa sa att det inte är några problem att ha honom fram (bara man stänger av airbagen förstås). Så mycket roligare att sitta fram tillsammans. Det är verkligen ett minus att vi inte vande Arnold vid bil det är lite struggle med det. Men det går bättre och bättre. Får han välja så tar han hellre bussen.

Annons

Jag testade mina bakfärdigheter igår med hallongrottor. Arnold var så taggad…. tills han smakade på dem, haha. Det var ingen hit, han tyckte de smakade som de var gamla. Han gillar inte kakor överhuvudtaget så det är nog där skon klämmer. Han tror att det är som bröd att när de är hårda är de gamla….. Ingen fara, MER TILL MIG!

Annons

Det har blivit två paddel-pass. Jossan och jag har numera en stående veckotid mot Boris och David och hittills har killarna förlorat varje gång, hehe. I morse blev det dock lite jämnare, 5-7 6-3 6-2! Älskar verkligen den här sporten!!!!

Liven på kontoret gick verkligen superbra, tack alla ni som kollade!!!! Det var som att spela in en Challenge på Youtube fast ni kunde interagera, så himla kul!!! Max och Joel körde leken ”Vad skulle margaux välja?”.

Efter liven gick jag, mina modeller och Dean som trycker tröjorna till Kommendören för att fira. Vi åt en supergod middag och tog några drinkar innan det var dags att gå hem.

Väl hemma la vi upp planeringen för helgen. Vi har hyrt ett hus ett gäng kompisar så det ska handlas och fixas massor, nu känns det som att allt är på banan. Jag är sååå himla taggad!

Annons

Arnold och jag har sedan en tid tillbaka en ny grej och det är att han är mamma och jag är barn. Det är väldigt kul och rätt så lärorikt. När han låtsas vara jag och säger ” Nu blir det pasta till lunch”. Jag svarar ”jag vill inte ha pasta” han svarar ”Det finns bara pasta”. Det är på pricken som det brukar vara fast tvärtom, så skrattar vi.

Aftonbladet har lyckats avslöja Emils jobb 😉 På tal om vår relation så känner jag att det är väldigt svårt att veta vad jag ska säga förutom att vi är glada ihop och att allt är väldigt mysigt just nu.

Vi var ute på Lidingö och hälsade på min gudson och gav honom en födelsedagspresent. De här två killarna är så olika men leker väldigt bra ändå. Så mysigt att se dem ihop.

Annons

Här är första gången dem sågs haha. Leo är väl någon dag gammal och Arnold som var sitt bestämda jag redan vid 3 månader, haha. Så sjukt ändå att personligheterna syntes redan då.

<3

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på ett poolkalas hos Linn och Mattias ute på deras landställe. Ska bli så kul!

10 kommentarer till “Härlig vecka!”

 1. Juno från maggans gang🙈 skriver: 10 juli 2020 kl 13:33

  Åhh blir verkligen glad av att se dig glad❤️❤️ Du e världens bästa❤️❤️


 2. Milla skriver: 10 juli 2020 kl 15:55

  Grattis till nya kärleken


 3. Emelie skriver: 10 juli 2020 kl 17:10

  Jag tycker inte du ska behöva förklara dig mer än så. Emil verkar helt orimligt mysig, förstår att du är glad i honom 🤪 man blir glad av er!


 4. Sjuksköterska skriver: 10 juli 2020 kl 17:40

  Jag undrar lite hur du tänker kring att ha stora fester just nu? Tror du att coronapandemin är över? Det spelar ingen roll om du säger att ni varit mindre än 50 personer och följt riktlinjer osv. Jag kan tycka det handlar om vilka signaler man sänder ut som inflytelserik person. De signaler du sänder ut just nu är ”skit i all vårdpersonal som sliter och inte får semester, JAG är värd det här, någon annan får ta ansvar för konsekvenserna”. Tycker annars du verkar vara en väldigt vettig och fin person. Förstår bara inte detta, och det är ju inte bara du tyvärr, många influensers beter sig likadant.


 5. Kina skriver: 10 juli 2020 kl 20:00

  Vad härligt med en ny kärlek 😍 och vilken häftigt bil det ser ut att vara.

  https://blogg.loppi.se/kina/


 6. Gabbi skriver: 11 juli 2020 kl 00:49

  Kan du inte berätta mer om din nya bil! 🙂


 7. erica skriver: 13 juli 2020 kl 09:17

  Kan du inte berätta var din gröna fina klänning är ifrån?! SOm du haft på din story, såg även att michaela forni lagt upp en bild på er där du har den på dig 🙂 SNÄLLA. SÅÅÅ FIN!!!


  1. Margaux Dietz skriver: 4 augusti 2020 kl 13:06

   Den är från Maje 😀 KRAM


 8. Amanda Brink skriver: 13 juli 2020 kl 11:07

  Hej! Kan inte du skriva lite om din ”vardagliga” sminkning? Den är så fin!😃


  1. Margaux Dietz skriver: 4 augusti 2020 kl 13:05

   Bra idé 😀


Dela på:
Laddar