Annons
Annons

Gästblogg – Storytime med Elin


 

Hej alla glada människor där ute. Idag har jag fått den stora äran att skriva ett gästinlägg här på Margauxs blogg!

Jag heter Elin och sedan den 1a september i år jobbar jag heltid för Margauxs företag, Margaux Dietz AB. Jag har det roligaste jobbet i hela världen och är så glad att jag bestämde mig för att satsa på det! Ni kanske tror att jag har blivit mutad att skriva så, men jag tycker verkligen att mitt jobb är det bästa i hela världen!

Annons

En rolig sidenote är att första gången jag ramlade över Margauxs blogg var när jag satt och googlade en helt annan sak och fick syn på den här bilden. Jag tyckte tröjan var så snygg men hade ingen aning vem tjejen på bilden var.

Senare lyssnade jag på en podcast där Margaux medverkade,
och det var först då jag förstod att det var hon som var tjejen med den snygga pringleströjan som jag hittat tidigare;-)

Några månader senare sökte Devote, där Margaux jobbade, en ny redaktör i samband med ett stort bloggevent som kallades Social media party.

Då var jag självklart på plats för att söka jobbet! Dom hade en slags audition för att utse den som skulle få jobbet, och jag hade tagit med mig min gosedjurskanin och en micro till eventet.

Under mina 2 minuter som man hade på sig för sin presentation bakade jag en mugcake live framför Margaux och en annan tjej. Här är en bild på oss direkt efter! Margaux hade sen med mig i  sitt blogginlägg om Social Media Party så jag gjorde ett bra intryck.

I mitten av November förra året frågade Margaux mig ifall jag kunde hjälpa henne att klippa filmer till den youtube-kanal hon var sugen på att starta.

Innan det hade jag klippt kanske 5 videos till min egen blogg men jag älskade video så jag tyckte det kändes som en kul grej!

(Då hade vi båda jobb vid sidan om och gjorde det här som en extragrej.)

Det här var alltså mindre än ett år sedan, och nu har Margaux kanaler växt så pass mycket att vi båda kan jobba med det här på heltid!!
Hur galet är inte det?!

Redan innan jag kände Margaux inspirerades jag av att hennes ”vision i livet” var att det viktigaste är att man har roligt och att man är glad!

När jag började följa Margausx blogg var jag inne i en sjukdom som gjorde att jag vaknade varje morgon och varje dag kändes som ett stort mörker att ta sig igenom.

Jag tror det var Margauxs glädje, energi och ”allt är möjligt” feeling som fick mig att fastna för hennes blogg, och sedan dess har jag följt den.

Nu jobbar vi alltså tillsammans på heltid och ingen kan vara gladare över det än vad jag är. Mitt jobb går ut på att redigera videos till Margauxs youtubekanal, projektleda vissa samarbeten, komma med ideer, fota, redigera bilder, träffa kunder och bara allmänt finnas till hands när det behövs!

Jag har mitt drömjobb och det bästa med att jobba för Margaux är nog att hon är så mån om att allt ska bli bra, och att saker får ta tid om det behövs. Och såklart att allting vi gör är så sjukt roligt 😍

Dessutom är vi väldigt lika, samtidigt som vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt.

Om ni vill se mer av hur det är att jobba för Margaux får ni jättegärna följa mig på min instagram eller min blogg som jag uppdaterar varje dag!

Jag lovar att det kommer hända massor den här hösten som ni inte vill missa! Hoppas vi ses där ❤️

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


 
 


AnnonsLaddar