Annons
Annons

Från fågelbo till prinsessa!


 

Som vanligt när jag går till frisören så ser jag ut som ett fågelbo under hela dagen. Det är både för att det ska bli en härligt ful bild till er, för att resultatet ska bli roligare och för att jag själv sen känner mig så jäääääkla fräsch. 

Bästa Gabbi! Sån ångest att hon ska lämna mig och dra till Mexiko i några månader.

Annons

Vi har blivit kompisar så det känns jättetråkigt att hon inte får se lille Don Pablo förens i typ september. Märkligt när folk har planer efter att han kommer då känns det helt plötsligt så nära. 
Under tiden Gabbi är borta så ska jag testa någon av de andra härliga tjejerna på Bangerhead.
Men det känns läskigt när jag gått hos samma i nästan 4 år tror jag att blir.
Mamma har alltid vart bästis med sin frisör, det blir ju så att man pratar om allt när man ses och jag är ju där kanske några flera gånger per år en medel-svensson hehe. Vardagslyx.  

Vi började med att ta ut allt löshår. Jag klippte ju mig kort i höstas, vilket jag inte gillade… Det passade inte med att vara gravid. Jag kände mig konstig. 
Men som tur är så finns ju Hairtalk. Jag tycker verkligen att Hairtalk ger det bästa svallet. I somras körde jag Mago, var supernöjd med det också men det slet mer på håret. DOCK så var det väldigt badvänligt så det var perfekt på sommarsemestern. 
Nu sommaren som kommer blir det till att ta ut håret. Ska bara vänta på att mitt växer lite till. Tror det blir smidigast med en bebis som kräver all uppmärksamhet !

På riktigt hur sjukt är det inte att man kan få ett sånt här snyggt och naturligt svall på bara någon timma? 
Dagens teknik alltså <3 

Vi stylade det lite extra eftersom jag skulle på ELLE-galan och bröllop. 
Blev lika nöjd som alltid. 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar