Annons
Annons

Färg på läpparna och dagens bebis update.


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Här se ni hur jag ser ut idag. Jag har sminkat mig lite extra med vegansk smink, mer om det på min Instastory ikväll. Idag har jag brunt matt läppglans.
Jag har börjat tycka att färg på läpparna är väldigt roligt och piffigt. Känner mig lite obekväm när det är dags att lämna lägenheten bara haha. Men efter Emilia De Porets Instagram-bild igår om att man ska våga testa något nytt i sin stil så slog jag slag i saken. Kul att jag lyckades bli så peppad av en instagram-bild.

Annons

Här hittar ni min magiska kappa 

Så gårdagen till ära satte jag på mig knallrött vegansk läppstift, sen väntade jag bara på att Arnold skulle vakna så att vi kunde gå till kontoret.
När han vaknade och kollade på mig så började han gallskrika haha. Tog det som ett ”åh va fin du är mamma, mer rött läppstift”…

Jag gick ändå till kontoret där alla kommenterade färgen, det är sjukt ändå vad lite läppstift kan göra.
Mira kommenterade att jag hade målat ena tanden också… Får väl öva lite på att sätta på det.
När jag berättade för Forni att Arnold hade blivit livrädd så berättade hon att gänget på Nyhetsmorgon hade just pratat om barn som är rädda för clowner/ rött läppstift, så sjukt sammanträffande…
Arnold får vänja sig för jag tror jag kommer köra mer färg, tänker att när han vant sig sig borde han gilla att jag är mer färgglad.

Lite om min natt/morgon/dag hittills: 

Arnold vaknade i vanlig anda 4 gånger mellan 00.30-05.00 sen hände något nytt.
05.20 så började han skrika som en stucken gris och det gick inte att trösta honom. Alla vaknade och Arnold slutade inte skrik-gråta förens vi tänt upp och var inne i badrummet.
Efter det var jag uppe med honom till 06.30 och sen somnade jag om.
Undrar va tusan han drömde om, han har ju inte varit med om så mycket hemskt i sitt liv, jag tror att han drömde om när han var tvungen att födas ut ur ”det lilla” hålet. Måste varit ett riktigt trauma.  Eller så var det väl mina röda läppar….. 😂
Nu har jag tagit en lugn morgon hemma och Arnold sover djupt i sin vagga.
När han vaknar ska han få mat och sen ska vi till kontoret.

❤️

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar