Margaux Dietz
Annons

Extremt nöjd, men ändå inte – dag i bilder

Till att börja med så kan jag meddela att jag tagit förnuftet till fånga och tyvärr fått avoka min London-helg. Jag måste lyssna på kroppen och ta hand om mig själv. Jag går ju också på andra dagens antibiotikadag för urinvägsinfektionen så jag måste kurera mig och inte bli sämre. Dock det värsta jag är vet att avboka saker… Så jag känner mig lite skyldig just nu fast jag vet att det inte hade fungerat att åka. Men nu släpper vi det och kollar på lite snaps från det senaste dygnet.

Annons

Men hur som helst. Mötet i morse gick verkligen superbra, det var för mitt nya Youtube-projekt som jag planerar. Jag kunde inte ha varit mer förberedd eller gjort bättre ifrån mig. Det är viktigaste för min del är och så länge som jag känner så, kommer jag alltid att vara nöjd även om det inte blir något av det hela, hehe. Men det ska det bli något! Jag kommer inte att ge upp den här idén.

Annons

Igår fixade jag naglarna och jag är verkligen nöjd med resultatet. Jag älskar verkligen att få använda naglarna till konst och accessoarer. Frida målar ju allt för hand som jag har berättat förut och hon kan verkligen göra ALLT som jag någonsin har bett om, hehe. Jag tror inte ens att jag kommer tröttna på dom här förrän det är dags att byta igen.

Annons

Jag har fått lite olika förslag på pressbilder inför det nya projektet som jag kommer avslöja på måndag. Här var ett av alternativen som det inte blev, hehe. Det här ska verkligen bli så himla roligt!

En annan sak jag gjorde igår var omslagsfotografering för tidningen Vi. Idén för det här reportaget var verkligen ett nytänkande och kul. Jag ser så fram emot att se helheten. Vi fick stylea och sminka oss själva, vilket också gjorde att allt kändes väldigt avslappnat. Jag hade på mig halsbandet som Arnold gjort till mig. Trodde först att de skulle be mig ta av det, hehe, men tvärtom det skulle snarare få mer utrymme. Både teamet, Helene Billgren och Christina Schollin, hade sådan  underbar energi, så trots att jag mådde sådär så gick allt supersmidigt och enkelt.

Annons

På tal om att vi skulle stylea oss själva så hade jag inte uppfattat det förrän samma morgon en timmaë innan jag skulle vara där, haha. Så jag tog det första bästa i garderoben. Har verkligen fått en grej för att gå heldressad i en färg från topp till tå.
Favoritfärgen just nu är dock rosa och oftast så matchar jag även med Arnold.

Annons

Arnold och jag har ju precis varit med igen i nya släppet av Gina Mini och de gjorde en liten intervju med oss, haha! Jag kan ju erkänna att jag gissat mig till vissa av svaren, men jag tycker det ändå det blev en väldigt rolig intervju. Perfekta fredagsmyset är banne mig det bästa jag vet nu när Arnold äntligen är i den åldern och förhoppningsvis massor med år framöver.

Det var väldigt många som undrade vad gymet heter som jag har börjat på och det heter Kuzmic´s. Jag är så stolt över att jag upprätthållit träningen så bra och att jag har börjat känna mig bekväm med den nya träningsformen och att faktiskt träna med en PT. Det tycker jag annars kan vara lite krystat. Men inte här inte!

Arnold är som vanligt i sitt esse, men jag märker att han märker av att något inte riktigt är som vanligt även fast vi gör vårt bästa i situationen. Eftersom jag nu stannar hemma i helgen, har vi bestämt oss för att fira fars dag allihop tillsammans på söndag och ha en supermysig familjedag. Det ser jag verkligen fram emot.

Dela på:

20 kommentarer till “Extremt nöjd, men ändå inte – dag i bilder”

 1. 😄😄 skriver: 08 november, 2019

  Du är ju så inspirerande ❤️


  1. Margaux Dietz skriver: 09 november, 2019

   ❤️❤️


 2. L skriver: 08 november, 2019

  Du är så fräsch och fin😍 hur mycket väger du? Och hur håller du formen?


  1. Margaux Dietz skriver: 10 november, 2019

   Hej fina du. Jag väger mig aldrig ❤️ Tränar för att må bra och för att jag älskar det och äter vad jag är sugen på ❤️ Så det är såhär jag ser ut ❤️


 3. Ellen skriver: 08 november, 2019

  När kommer nästa vlogg upp på Youtube? ps: Arnold är jätte söt.


  1. Margaux Dietz skriver: 09 november, 2019

   imorgon 🙂


 4. Sofie skriver: 08 november, 2019

  Hej! Du behöver inte dela allt som du går igenom privat, vi som läsare har ingen rätt att få veta allt om dig, även om vissa verkar tro det. Allt som du går igenom rör ju bara dig och Jacob. Vi som följer dig, följer dig för din personlighet och hur du är som person, din positivitet och för allt du delar, men det är skillnad på personlig och privat. Jag kan tänka mig att det är skönt att skriva av sig, men alla som läser gör det inte av rätt skäl. Även om merparten är genuina, intresserade läsare är inte alla det. Det finns folk som bara läser eller ser en video för att se om ni har det svårt, eller har separerat.
  Och jag tycker inte någon ska behöva ha det så. Men samtidigt, det är bara mina tankar.
  Men ingen kan säga något om du delar mindre, det är ditt liv och framför allt ditt privatliv.


 5. Emmy skriver: 09 november, 2019

  Hej! Vart kommer lampa ifrån?


  1. Margaux Dietz skriver: 10 november, 2019

   Royal design ❤️


 6. Tess skriver: 09 november, 2019

  Hej, håller med Sofie ovan. Gjorde själv misstaget häromdagen och kommenterade den privata situationen, men min kommentar togs bort. Och det med all rätta! Jag tänkte att jag genom att kommentera ville hjälpa/stötta Margaux, men oj vilket feltänk. Det är ju bara de inblandade som verkligen vet vad som pågår och vad de behöver i situationen. Jag kommer att fortsätta med att värdesätta och ta del av det Margaux gör för att underhålla oss, men aldrig mer anta att jag VET något om någon jag faktiskt inte känner. Vill hela familjen Dietz/Lieberman bara gott!


  1. Margaux Dietz skriver: 09 november, 2019

   ❤️
   Har dock inre raderat någon kommentar 😬🙈❤️ Men tack fina du


   1. Tess skriver: 10 november, 2019

    Hej igen Margaux, du har naturligtvis helt rätt i att min ”olämpliga” kommentar inte har raderats. Det var jag som var virrig och inte såg den (kollade under annat inlägg än det jag hade kommenterat). Är glad över att du mår bättre nu och jag önskar dig/er en riktigt bra söndag.


    1. Margaux Dietz skriver: 10 november, 2019

     ❤️❤️❤️ hoppas du får en fin söndag ❤️❤️❤️


 7. L skriver: 09 november, 2019

  Varför svarar du inte på frågan angående din vikt


  1. Margaux Dietz skriver: 10 november, 2019

   Jag har ingen aning om vad jag väger ❤️


 8. Hanna skriver: 09 november, 2019

  Vart är den gröna jackan ifrån?? <3


  1. Margaux Dietz skriver: 09 november, 2019

   Chiquelle 😍😍❤️❤️


 9. Anonym läsare skriver: 10 november, 2019

  Så tråkigt att se i stories och bilder här att du inte verkar ha på dig din fina förlovningsring längre 🙁
  Hoppas att allt löser sig mellan er. Så starkt att ni kämpar på.
  KRAM


 10. Kajsa skriver: 17 november, 2019

  Vart är den bruna puffärmade tröjan ifrån? Så fin!
  Kram, hoppas du har en fin söndag <3


  1. Margaux Dietz skriver: 18 november, 2019

   zara 😀


Annons
Laddar
https://margaux.elle.se/va-som-mig-samir-och-viktor/