Annons
Annons

Ett fint leende.


 

I samarbete med Oral-B

Nu är det dags för mig att äntligen få tipsa om min tandborste och tandkrämerna som jag använt sedan oktober. Så här kommer ett inlägg om det absoluta bästa sättet för att få ett perfekt fräscht och vitt leende hemma i badrummet!

Annons

Min mormor har alltid tjatat på mig gällande eltandborstar men jag har inte förstått vikten av det förens nu. På riktigt så har det varit en AHA-upplevelse både för mig och för Jacob. Vi har båda borstat tänderna alldeles för hårt och alldeles för lång tid utan att ha någon aning om det.

Den här tandborsten lyser i den färg man ställer in under borstning och så fort man trycker för hårt så börjar den lysa rött och sen säger den till när man har borstat klart! Jag blev extremt förvånad de första 2-3 veckorna med då jag hela tiden borstade för hårt och alldeles för lång tid. Jag hade knappt kommit halvvägs när den sa klar… Jag skulle kunna fortsätta berätta om tandborsten i evigheter..

Jag tycker att den är så bra men nu ska det handla om min nästa AHA-upplevelse och det är Oral-B 3D white tandkrämerna. 
Det är en tvåstegsraket för att göra tänderna friska och vitare.

Steg 1. Jag borstar tänderna som vanligt med perfection-tandkrämen. Den gör det rent och fräscht plusatt den tar bort missfärgningar.

Steg 2. Jag borstar med white accelerator som tar bort ytliga fläckar och skyddar emaljen.

Det här är ett enkelt sätt för alla att få ett fint leende till våren och jag lovar er att det verkligen fungerar!
Oral-B har lovat mig att det här är skonsamt för tänderna, så bättre kan det inte bli. Tandkrämerna finns att köpa i de flesta matbutikerna.

Till er som bor på framsidan (Göteborg) så kan jag avslöja att Dasha och jag kommer att dela uttandkrämer på goa Avenyn på fredag Kl 17.

Kom och häng med oss och få gratis tandkräm!!!

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar