Annons
Annons

En skitdag


 

Idag har varit en tuff dag. Efter den här sömntortyren som pågått i en vecka så är jag så svag. Jag har inte sovit mer än 1h i sträck och haft längre avbrott än vanligt.
Jag hade svårt att somna igår för att jag hade ångest över sånt som egentligen inte spelar någon roll. Avskyr hjärnspöken, dom kommer när jag känner mig svag.

Annons

Sen när jag vaknade så hamnade några andra personers konflikt i mitt knä och en massa dålig energi som egentligen var helt onödig. Jag kom direkt ur balans.
Dagens har fortsatt med motgång på motgång. Tillslut sa det bara slint för mig. Det var ett mail som kom in som jag annars inte hade rört mig på djupet men just idag blev det droppen. Grät en skvätt på vägen hem.

Just nu orkar jag inte mer. Jag har avbokat allt jag har i kalendern fram till måndag, jag behöver samla mina krafter och framförallt samla sömntimmar.
Om jag känner jag att jag har samlat dom imorgon så är det bra  men jag ska inte behöva känna någon press på att jag måste vara tillbaka imorgon. Tar allt som det kommer.

I dessa lägen är det så skönt att ha bloggen och få skriva av sig. Alla dagar är verkligen inte bra dagar, så är livet. Jag behöver min skönhetssömn tillbaka nu, pratade precis med Jacob han hade nästan somnat på lunchen 🙈 När mamma åker härifrån så blir det varannan natt i gästrummet så att den ena person är pigg. Det är så viktigt att ge det till varandra, det blir riktig katastrof om båda är på bristningsgränsen.

Arnold har däremot varit glad nästan hela dagen, han verkar vara utvilad trots alla pauser.
Han tappade det nu lite mot slutet när det brast för mig, jag är övertygad att han känner min dåliga energi.
Jag är så känslig för dålig energi på morgonen, det sätter tonen för hela dagen.
Forni skriver en hel del om HSP (högkänslig person) och jag funderade ett tag på om jag kanske också är det. Men i somras gjorde jag tester för att se om jag är det men det är jag tydligen inte.

Det läskigaste av allt är att jag på riktigt inte ens minns om jag precis gick hem eller åkte bussen.
Så nu sätter jag in autosvar på mailen och lämnar över det viktigaste på Elin ❤️

Ska bara mysa med den här, det leendet gör att allt blir mycket lättare.

(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar