Annons

En pooldag och kroppshets

Vilken dag vi hade igår, så jäkla roligt med poolfest.
Det började med att vi alla övade inför fredagens Let’s Dance final. Så klart lite kaos, eftersom alla är tillbaka och nu när vi inte längre tävlar är det lite mer ”High Chaparal” på alla deltagare.
Alla kommer vara med i öppningsnumret och sen ska alla uppträda med en snutt från en av sina danser.
De som åkte ut först dansar lite kortare och vi som åkte ut sist, dansar 1 minut var.
Det ska verkligen bli kul att testa på att dansa utan 100 % press.
Det kändes så knotigt att veta att gårdagens lilla träning med Alex antagligen är den sista träningen vi någonsin kommer att ha. Vem vet jag kanske bokar honom för lite möhippor i framtiden, men tror inte det blir några privatlektioner.

Annons

Efter dansen direkt ut till Martina i Bromma som stod på schemat. Där dukades det upp med snacks och dryck och väldigt bra humör.

Annons

Det här vädret gör verkligen att är livet lite härligare att leva. Att inte behöva frysa eller behöva använda handduk när man har badat är LYX!
Tänk om det här håller i sig hela sommaren? Det blev lite rabalder om den här bilden och jag tycker att vi faktiskt nu bestämmer oss för att inte kommentera varandras kroppar. Jag mår jättebra, men har gått ner lite i vikt efter att ha dansat i 16 veckor i sträck. Jag kanske har gått ner två kilo, men det har en tendens att synas väldigt mycket på mig eftersom jag är smal upptill. Jag har en ämnesomsättning som är väldigt hög och det har jag alltid haft. Så snälla kan vi inte vara snälla mot varandra, alla är vi olika. Jag ser ut såhär och jag är jätteglad för min väl fungerande kropp.

Vi hade verkligen en superhärlig dag. Massa skratt och ofrivilliga bad. Vad är grejen med att killar aldrig ändras. Alltid ska de putta i oss i vattnet och förstöra våra frisyrer.

Eftersom Therese var med så blev det också lite utbildning i poolen. Så coolt att se en OS medaljör flyga runt i en pool. Hon och Calle körde lite ombytta roller så hon äntligen fick ge honom tips.
Jag är så peppad på min och Therese date den 18e juni. Vi ska bada pool med våra små killar och så ska jag få en massa bra tips som jag ska dela med er om barn och vatten. Så viktigt inför sommaren.

Annons

Som jag kommer sakna den här killen. Så glad för vår nya vänskap. Bara väldigt tråkigt att han bor på framsidan.

Bästa Martina som öppnade upp sitt hem för oss. Hennes hus är som en dröm, exakt så vill jag bo när jag blir mer vuxen.

3 kommentarer till “En pooldag och kroppshets”

 1. Mimmi skriver: 31 maj 2018 kl 17:31

  ”och jag tycker att vi faktiskt nu bestämmer oss för att inte kommentera varandras kroppar” <3 JA!


 2. margauxdietzmargaux.elle.se skriver: 31 maj 2018 kl 18:50

  Det kommer vara två varje vecka, har bara behövt ta igen lite förlorad tid med familjen ❤️❤️❤️❤️?????

  Stor kram fina du och tack för peppen!!


 3. Milla skriver: 31 maj 2018 kl 21:52

  Men va? Du ser ju jättebra ut! Det syns att du dansat för du ser stark ut som tusan. Det hade varit skillnad om du svultit dig själv smal. Du ser superfin ut! Men vem bryr sig egentligen när du är sån himla fin människa på insidan och ler som en sol . Hela du strålar


Dela på:
Laddar