Annons
Annons

Dagen och min outfit!


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

  

Tröja – här // jacka – Här // byxa – här // skor –  här

Jag känner att jag börjar komma tillbaka till mig själv igen nu, det var en kort dipp. Tydligen krävdes  bara lite socialt umgänge och att komma ut ur lägenheten. Jag upplever fortfarande att Arnold blir svårare att ta hand om, om jag bara sitter inne en dag.
Jag tror faktiskt också att jag mår mycket bättre av att inte ligga hemma och försöka ta det lugnt, det gör mig stressad och uttråkad. Jag tror att jag samlar energi av möten med människor.

Annons

Började dagen med att filma med Elin och sen var det dags för lunch med  Forni på Milles och pratat i nästan två timmar. Jag åt deras poké bowl och tog faktiskt en öl till lunchen.
Det kändes som helt rätt beslut. Vi drog genom allt vi missat i varandras liv den senaste tiden, känner dock att vi knappt han halvvägs så det blir nog en till date väldigt snart. Efter ”lunchdatesmötet” gick vi upp till kontoret för att jobba.

Nu sitter vi här, Arnold har precis somnat, efter en liten session med Babblarna. Haha nu kommer jag väl få mammor på mig som inte tycker det här är okej med lite film. Jag tycker snarare att det här är en perfekt anordning när en förälder behöver 20 minuters fritid.

Jacob kommer och tar barnvagnen vid 17.00, vilket är typ nu!
För mig nalkas det tjejmiddag med mammorna som jag tränar med. YAY, så kul att ses för första gången utan bebisar.
Ser mest fram emot att diskutera Paradise Hotell hahaha. Det är så tråkigt att Jacob inte kollar, vill verkligen bolla vad som händer med någon. Arnold är inte så kommunikativ ännu men jag tror att han håller på Smail.

Tack livet för en underbar dag!

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar