Annons
Annons

Baby och skor!


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Förra veckan sprang Arnold och jag på ett snabbt sko-event som Joanna höll med Nelly.com. Vi var sena, vilket jag nästan aldrig är, inte ens med Arnold men vi kom till lunchen i alla fall. Det är lätt att ge upp när man är sen som mamma och strunta i saker men det är faktiskt aldrig någon som bryr sig om en mamma som är sen. Man har en så kallad helt ok anledning.
Jag undrar hur många som skyller förseningar på sina barn haha. ”Det var en bajs-incident” ”Han vägrade klä på sig”…

Annons

Jag älskar att ha med min lite side kick överallt. Det är så mysigt att alltid ha lite extra kärlek på armen.
På Arnolds lite mindre härliga dagar får han följa med ändå. Det värsta som kan hända är ju att han skriker.

Jag har dock kopplat ihop de jobbiga dagarna med dåliga nätter. Jag tror att han har fått det från sin pappa. Dom behöver sin sömn för att fungera. Efter en dålig natt så har han svårt att komma till ro, då är det enda som fungerar vagnen!
Därför känns det lite läskigt att byta från liggvagn till sittvagn. Tänk om han inte gillar den…..

När de andra ätit upp passade jag på att äta.

Så gick Arnold på skojakt med Alexia haha. Det är så kul hur mycket han verkar älska att titta på saker men det kanske är detsamma med alla bebisar.

Sen fick Arnold sova lite och jag hittade dessa silverskor. Hur fina? Dom fanns även som lårhöga, så ballt.

Jag har verkligen börjat älska skor. Det är en helt ny hobby, jag har insett att vad som helst kan bli uppklätt med rätt skor. Väldigt praktiskt för mig som älskar t-shirt och byxor. Juste, min favorit t-shirt som jag har på mig finns på lager igen, här hittar ni den! 
Byxorna är ett år gamla från Zara.

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar